Επιτέλους! Μετά από χρόνια μάθαμε την αλήθεια! Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε Μαυρίδη - Τανιμανίδη και τους έκανε να πλακωθούν!

Επιτέλους! Μετά από χρόνια μάθαμε την αλήθεια! Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε Μαυρίδη - Τανιμανίδη και τους έκανε να πλακωθούν!
Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο ένα χρόνο για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη ή μάλλον για να ακριβολογώ, πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί σε σχέση με την φιλία τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην "World Party" εποχή.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", αποκάλυψαν ένα καυτό παρασκήνιο που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε κανείς και μαθαίνουμε ότι εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος και ο Σάκης λοιπόν όπως ήδη γνωρίζουμε ήταν φίλοι από παλιά. Στη συνέχεια στην παρέα τους προστίθεται ο Γιώργος Λέντζας καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης τον παίρνει στη δούλεψή του στην εταιρεία παραγωγής!

Γύρισαν όλο τον κόσμο όλοι μαζί και σε μερικά γυρίσματα ο Γιώργος Λέντζας μπαίνει "σφήνα" ανάμεσα στους δύο φίλους μπροστά από τις κάμερες και κάτι τέτοιο λέγεται ότι έκανε και στη φιλία των δύο αντρών! Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο Λέντζας μετέφερε λόγια πότε στον έναν και πότε στον άλλο και έτσι άρχισαν οι πρώτες κρίσεις ανάμεσα στους δύο συνεργάτες! Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ζω έναν εφιάλτη! Είμαι καθηλωμένη σπίτι μου! Υποφέρω…»: Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με τις δηλώσεις της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας του Στάθη Ψάλτη για την κατάσταση της υγείας του! Δείτε όσα δήλωσε…(Βίντεο)

Survivor: Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Ελένη Δάρρα! Personal trainer και κούκλος… Θα πάθετε πλάκα