Το κράξιμο του αιώνα! \"Από τον Τσανγκ δεν θα έχανα ούτε με κομμένο πόδι\": Έλληνας τραγουδιστής τα χώνει στον Ορέστη των \"Μαχητών\" (Βίντεο)

Το κράξιμο του αιώνα! \
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όλοι ασχολούνται με όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο!

Τόσο ο απλός κόσμος όσο και οι celebrities παρακολουθούν με μένος και σχολιάζουν τα πάντα γύρω από το relaity επιβίωσης του Σκάι! Ξεκινούν από τους παίκτες και καταλήγουν μέχρι και στις καρύδες που κρέμονται από τους κοκοφοίνικες-που λέει ο λόγος! Διαβάστε παρακάτω...

Ένας από αυτούς είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε φυσικά και στο Survivor!

Ο τραγουδιστής μάλιστα κάρφωσε την ομάδα των Διάσημων για τις ήττες της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το Survivor το βλέπω φανατικά. Γουστάρω με χίλια και απορώ πως χάνουν κάποιοι παίκτες από τους Διάσημους από τον Τσανγκ και το μισθοφόρο. Από τον Τσανγκ δεν θα έχανα ούτε με κομμένο πόδι». Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ζω έναν εφιάλτη! Είμαι καθηλωμένη σπίτι μου! Υποφέρω…»: Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με τις δηλώσεις της για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας του Στάθη Ψάλτη για την κατάσταση της υγείας του! Δείτε όσα δήλωσε…(Βίντεο)

Survivor: Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγο της Ελένη Δάρρα! Personal trainer και κούκλος… Θα πάθετε πλάκα