Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Τα κλάματα της Ευρυδίκης, τα σχόλια του Ντάνου για την απαράδεκτη κίνηση της Πασχάλη και το ξέσπασμα του Σπαλιάρα για το... ψέμα! Τι θα δούμε την Κυριακή;

Χωρίς τίτλο
News 24.03.2017 09:22

Οι ομάδα των "Διασήμων" στο Survivor αν δεν ξεκατινιαστούν τελείως δεν πρόκειται να ησυχάσουν!

Αυτή την Κυριακή προβλέπεται δεύτερος γύρος καυγά, μιας τα σχόλια της Σόφι Πασχάλη στην αποχώρηση της περί ψέματος και κακίας, έφεραν τα πάνω κάτω στην ομάδα... Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια βέβαια είναι πως εκείνη, αποχώρηση - σχεδόν - κυρία και πίσω της έχει αφήσει ένα απίστευτο χάος με τις ίντριγκες που δημιούργησε. Η Ευρυδίκη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς η ίδια αναφέρει πως έφυγε η καλύτερη της φίλη και στεναχωρέθηκε πολύ...Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πλέον με αδιαφορία σχολιάζει τις κατηγορίες της δασκάλας γιόγκα για το πρόσωπο του και από την άλλη ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι εκείνος που δεν θέλησε να το αφήσει να περάσει έτσι.... Καθώς με τον τρόπο της τους στοχοποίησε ότι είναι ψεύτες και κακοί... Τόσο εκείνον, όσο και τον Αγγελόπουλο... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που οι «Διάσημοι» γύρισαν την πλάτη στον Αγγελόπουλο! Τον έπιασαν να…

Ξέσκισαν την Σόφι Πασχάλη στο «Happy Day» για τα σχόλια και την συμπεριφορά της στον Αγγελόπουλος: «Σπαστική αντιμετώπιση…»

Την κράζει το ίδιο της το κανάλι! Τα σχόλια της Διευθύντριας του Star για την Βίκυ Καγιά και την απόδοσή της στο Shopping Star (Βίντεο)

Share