Η πρώτη αντίδραση της Σόφης Πασχάλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor: \"Είναι λυπηρό όλο αυτό, είδα μίσος και...\"

Η πρώτη αντίδραση της Σόφης Πασχάλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor: \
Η... "κατίνα" Σόφη Πασχάλη ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor, στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η ίδια, πριν αποχωρήσει αποκάλυψε ότι δεν εμπιστεύονται τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί λέει, έφαγε μόνος του ένα ψάρι χωρίς να το πει στην ομάδα του. Μα για ένα ψάρι να κάνεις τέτοια επίθεση; Και να μην τον χαιρετάς; Για ένα ψάρι όλα αυτά;;;Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως... Ωστόσο, η γυμνάστρια yoga, εκτέθηκε τελείως μετά από αυτό το σκηνικό που δημιούργησε τελείως μόνη της, καθώς η παραγωγή την άφησε απροστάτευτη!

Ε,όπως είναι λογικό, η γυμνάστρια,που λατρεύει το κουτσομπολιό, δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια στα social media, καθώς μόλις άνοιξε το κινητό της μετά από δύο μήνες και λίγο πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους της γράφουν αρνητικά σχόλια-και με το δίκιο τους, φυσικά- σχολιάζοντας στο Facebook: "Θα συμφωνήσω με τα λόγια σου.Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει. Άνοιξα το τηλέφωνο μου μετά από σχεδόν 2 μήνες κ είδα ένα μίσος. Είναι κρίμα". Δείτε παρακάτω...



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Μεγαλεία: Ζωάρα ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο! Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου…

Μας τρέλανε: Η Σόφη Πασχάλη μας άνοιξε το σπίτι της! Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Δεν φαντάζεστε ποιο τραγούδι θα χορέψει η Δούκισσα Νομικού στο γάμο της! Ξεπερνάει κάθε φαντασία… (Βίντεο)