Κλάμα! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο φώναζαν χθες \"coach\" τον Στέλιο Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Κλάμα! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο φώναζαν χθες \
Γεμάτο ανατροπές το χθεσινό Survivor! Από που να το πιάσεις; Από το ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία, από τις σχέσεις που αναθερμάνθηκαν στους "Διάσημους", από τους υποψήφιους στην ομάδα των "Μαχητών"; Από όποια πλευρά και να το πιάσεις είναι ξεκάθαρες οι αλλαγές και οι ανατροπές που συνέβησαν!

Χθες λοιπόν, ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να αφιερώσει την νίκη της ομάδας τους στον «coach» Στέλιο Χανταμπάκη. Το ίδιο έκανε και η Λάουρα Νάργες όταν έφτασαν στην παραλία τους. Διαβάστε παρακάτω...

Την ώρα που οι παίκτες και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν ξανά όλοι μαζί στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ρωτήσει τον Στέλιο Χανταμπάκη γιατί τον αποκαλούν «coach» και εκείνος έδωσε την απάντηση:

"Δεν ξέρω! Ίσως γιατί άθελα μου βοήθησα την ομάδα να πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και κερδίσαμε!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα αποκάλυψε για τις προηγούμενες σερί ήττες τους στο παρακάτω βίντεο:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Λίγο κράτησε η ηρεμία… Ο Ορέστης και πάλι προκαλεί την Ελισάβετ! (Βίντεο)

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για πρώτη φορά απαντάει δημοσίως στη Σόφη Πασχάλη και την ξεφτιλίζει κανονικά… (Βίντεο)

Survivor αποκλειστικό: Σήμερα ποια παίκτρια τραυματίζεται αρκετά σοβαρά;