Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Η εξομολόγηση της Ειρήνης Αϊνατζόγλου που δεν γνώριζε κανείς: «Οι γονείς μου δεν βλέπουν Survivor γιατί…»!

ΕΙΡΗΝΗ-640x429
News 29.03.2017 09:38
Είναι από τα κορίτσια που προκάλεσαν αίσθηση στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο λόγος για την Ειρήνη Αϊνατζόγλου, την μια από τις δίδυμες. Η νεαρή κοπέλα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης έδωσε αρκετές συνεντεύξεις και στην πιο πρόσφατη εξομολογήθηκε κάτι για τους γονείς της που δεν γνώριζε κανείς.

Η μητέρα και ο πατέρας της δεν βλέπουν «Survivor» γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν την Ελισάβετ να πεινάει. Διαβάστε παρακάτω…

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: «Η μητέρα μου δεν έβλεπε και δεν βλέπει «Surviror». Δεν άντεχε να βλέπει την αδελφή μου κι εμένα να μην έχουμε να φάμε. Και μέχρι σήμερα δεν παρακολουθεί την Ελισάβετ. Μας έχει πει μόνο, όταν κερδίζουν οι «Μαχητές», να της βάζουμε στο webtv το επεισόδιο να βλέπει την κόρη της να τρώει.

Ο πατέρας μου, την περασμένη Τρίτη που κέρδισαν οι «Μαχητές» και έφαγαν τη χωριάτικη σαλάτα με το ψωμί, φώναζε στην Ελισάβετ: «Φάε, πουλάκι μου, φάε να χορτάσεις»! Έγινε γλέντι στην οικογένεια. Ως δίδυμη διαισθάνομαι την αδελφή μου, αν και είναι μίλια μακριά»

Και συνεχίζει λέγοντας στην «Εspresso», "Νιώθω ότι είναι δυνατή, αλλά μπήκε 53 κιλά στο παιχνίδι. Πλέον έχω να τη δω και να επικοινωνήσω μαζί της έναν μήνα. Εγώ μπήκα 48 κιλά και μέσα σε 20 ημέρες έφτασα 44! Εκεί που αναμετρήθηκα με τις δυνάμεις μου ήταν όταν για τέσσερις μέρες δεν είχα φάει τίποτα. Πραγματικά, η πείνα με έκανε να εκτιμήσω φαγητά που δεν έτρωγα στην Ελλάδα. Τώρα τρώω τα πάντα»

Περισσότερα στο tv-24.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο σφαγή χωρίς έλεος στους «Μαχητές» – Η Βαλαβάνη πάλι βάζει τα κλάματα (Βίντεο)

Τραγικό νέο: Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Η Σόφη Πασχάλη έσπασε τη σιωπή της! Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Βίντεο)
TAGS
Share