Η πιο μακάβρια δήλωση όλων των εποχών! \"Πίνω καφέ με τη μάνα μου! Της έχω δύο μέτρα φωτογραφία στο μπαλκόνι με φωτάκι\"-Η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα που πάγωσε το Πρωινό! (Βίντεο)

Η πιο μακάβρια δήλωση όλων των εποχών! \
Μια συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες και που σίγουρα όμοιά της δεν θα υπάρξει ποτέ στα χρονικά, παραχώρησε γνωστός τραγουδιστής!

Ο λόγος για τον Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην γυναίκα του που ήθελε να κρατήσει το παιδί τους στην Αμερική αλλά αυτό που μας έκανε πραγματικά εντύπωση είναι ο ιδιαίτερος τρόπος που μνημονεύει τη μητέρα του η οποία έχει φύγει από τη ζωή.
«Η γυναίκα μου δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Πήγαμε στην Αμερική για 2 εβδομάδες και με παγίδευσε. Όταν πήγαμε εκεί πέρα μου λέει «Δεν ξαναγυρίζω στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν θα πάρεις και τον Γιώργο. Έκανα απαγωγή. Κέρδισα την υπόθεση στα δικαστήρια», ανέφερε ο Γιώργος Βασιλείου.


«Μου λείπει η μάνα μου. Την έχω φωτογραφία δύο μέτρα στο μπαλκόνι και στο δωμάτιό μου. Πίνω καφέ, βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τη μάνα μου και της μιλάω. Έχω και φωτάκι στο μπαλκόνι, φωτισμένη από τον καιρό που έφυγε. Το μνήμα της είναι άλλο πράμα! Φωτάκια από εδώ, φωτάκια από εκεί, είναι live!», είπε ο τραγουδιστής και στο Πρωινό…πάγωσαν όλοι στο άκουσμα αυτής της δήλωσης! Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο σφαγή χωρίς έλεος στους «Μαχητές» – Η Βαλαβάνη πάλι βάζει τα κλάματα (Βίντεο)

Τραγικό νέο: Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Η Σόφη Πασχάλη έσπασε τη σιωπή της! Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Βίντεο)