Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας της Κολιδά μετά το τροχαίο στο Survivor: \"Χτύπησε και γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα...\" (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας της Κολιδά μετά το τροχαίο στο Survivor: \
Όπως σας αποκάλυψε το youweekly.gr τις τελευταίες ώρες συνέβη ένα τραγικό περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο! Κατά την μεταφορά τους στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν θύματα τροχαίου με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολίδα να σπάσει τα πλευρά της και ο Μάριος Πρίαμος να χτυπήσει τον αυχένα του... (Δείτε εδώ)

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την μητέρα της Ειρήνης, την κ.Ευαγγελία η οποία μας επιβεβαίωσε την είδηση και η ίδια συγκλονισμένη μας περιέγραψε πως της ανακοινώθηκε η είδηση από τον ΣΚΑΙ! Διαβάστε παρακάτω...

"Ναι, το έμαθα! Δεν ξέρω τι να πω... Με πήραν και μου είπαν ότι έπαθε τροχαίο. Δεν μου είπαν τι ακριβώς έχει πάθει αλλά ότι είναι καλά. Από τον ΣΚΑΙ μου είπαν ότι είναι ατύχημα. Δεν της έχω μιλήσει καθόλου... Το σίγουρο είναι ότι την γυρίζουν Ελλάδα! Οπότε την περιμένω να μου τα πει από κοντά!" - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


*** ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ YOUWEEKLY.GR ***