Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Οι δηλώσεις της μητέρας του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο: "Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι..." (Βίντεο)

Χωρίς τίτλο
News 30.03.2017 17:05

Το Youweekly.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας το τραγικό περιστατικό που έγινε στον Άγιο Δομίνικο!

Την ώρα που πήγαιναν στο συμβούλιο του νησιού έγινε ένα σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Ο Μάριος τραυματίστηκε ελαφριά στον αυχένα, ενώ η Ειρήνη έσπασε τα πλευρά της με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή γυρνάει εσπευσμένα στην Ελλάδα... Διαβάστε παρακάτω..

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την μητέρα της Ειρήνης Κολιδά η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας μας ότι επιστρέφει στην Αθήνα (Δείτε εδώ όσα είπε)

Επίσης, η δημοσιογράφος μας επικοινώνησε με την μητέρα του Μάριου, στην Κύπρο την κ.Λία η οποία μας περιέγραψε το περιστατικό: "Ναι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως τραυματίστηκε, όχι όμως βαριά, απλώς χτύπησε στην κλείδωση στον αυχένα και είναι γεμάτος μώλωπες! Η άλλη κοπέλα έμαθα ότι γυρνάει στην Ελλάδα...", μας είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του και συνέχισε με μία αποκάλυψη που πραγματικά μας απογοήτευσε απίστευτα, με την σκληρότητα της εταιρείας παραγωγής, που μέχρι και τώρα μια στιγμή δύσκολη δεν άφησαν την μητέρα του να μιλήσει ανοιχτά με το παιδί της . Θα σας πούμε αναλυτικά...

Επικοινώνησαν μαζί της από την παραγωγή και της ζήτησαν αρχικά να μην μιλήσει σε κανέναν και να μην πει τίποτα σε κανέναν. Ακόμη και σε αυτή την στιγμή προσπαθούν να διαφυλάξουν το απόρρητο τους... Και το τραγικό δεν είναι αυτό, είναι πως η μητέρα του, όπως μας περιέγραψε η ίδια και θα ακούσετε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο, της έδωσαν να μιλήσει με τον Μάριο για να δει ότι είναι καλά, και την είχαν ανοιχτή ακρόαση, μήπως του έλεγε ή της έλεγε κάτι που δεν πρέπει.. Απίστευτα ντροπιαστική κίνηση για μία μάνα που μαθαίνει ότι το παιδί της τραυματίστηκε και είναι μακριά, και ακόμη κι εκεί ελέγχουν τι θα πουν. Δηλαδή η εταιρεία παραγωγής εκεί αποφάσισε να βγάλει όλη την σκληράδα της; Οι μανάδες θα πληρώσουν τις διαρροές που έχουν οι ίδιοι από μέσα;

Συγκεκριμένα η κ.Λία είπε στο Youweekly.gr: "Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε, 'Σε παίρνω να στο πω για να μην το μάθεις από αλλού και ανησυχήσεις'. Το μόνο που με νοιάζει να είναι καλά το παιδί μου! Με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούνε τι λέω και τι μου λέει, δεν μπορούσα να πω και πολλά, για να μην τον βλάψω...Αλλά το θέμα είναι πως είναι καλά! Βέβαια για να μας τηλεφωνήσει σημαίνει ότι είναι χτυπημένος!" - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


*** ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ YOUWEEKLY.GR ***

Share