Ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Μαυρίδη κατακεραυνώνει τον Σάκη Τανιμανίδη: \"Δεν μ\'αρέσει που τον βλέπω στο Survivor!\"

Ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Μαυρίδη κατακεραυνώνει τον Σάκη Τανιμανίδη: \
Το έτερον ήμισυ του Γιώργου Μαυρίδη στην νέα εκπομπή του "Στο δρόμο" σε συνέντευξή του στην Μαίρη Καράμπελα και στο MyTV μιλά μεταξύ άλλων και για τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και για τον Σάκη Τανιμανίδη ως παρουσιαστή του Survivor.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λέντζας αναφέρει πως δεν έχει επαφές με τον Σάκη και σχολιάζει την επιλογή και απόφασή του να παρουσιάσει το παιχνίδι αντοχής του Σκαι. Δείτε απόσπασμα συνέντευξής του παρακάτω:

Τα ποσοστά τηλεθέασης τα κοιτάζεις;

Προσωπικά, δεν τα σκέφτομαι. Εξαρχής, είπαμε να κάνουμε κάτι που να μας κάνει περήφανους να μην ντρεπόμαστε να πούμε ότι κάνουμε τηλεόραση. Αυτό έχει μια θυσία στα ποσοστά. Το βλέπεις παντού ότι το κουτσομπολιό, η ανθρωποφαγία, η «κατινιά» πουλάνε. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια έκπτωση σ’ αυτό, μόνο και μόνο για να αποκτήσει μαζικότητα η εκπομπή.

Τι γεύση σου άφησε το World Party;

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, και επαγγελματικά και προσωπικά θεωρώ ότι με εξέλιξε πιο πολύ. Έχοντας δει όλο τον κόσμο κατάλαβα ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικό να υπηρετείς την αγάπη και όχι το μίσος ή τους διαχωρισμούς.

Ήσασταν μια παρέα τεσσάρων αντρών. Με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Τεό Πλακίδη έχεις επαφές;

Με τον Τεό έχουμε πάρα πολλές επαφές, ήμασταν και πιο κοντά λόγω του τεχνικού κομματιού. Με τον Σάκη δεν έχει προκύψει κάτι. Εντάξει, έχουν γραφτεί «καφρίλες». δεν έχουμε επικοινωνία λόγω του ότι είναι στον Άγιο Δομίνικο και εγώ είμαι συνεχώς στο τρέξιμο. Χαίρομαι για την επιτυχία του, σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατά τα άλλα, δεν μου αρέσει που τον βλέπω εκεί, σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά ο καθένας τις επιλογές του κάνει.

Δεν σε αντιπροσωπεύει το κόνσεπτ;

Δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αποκάλυψη του αδερφού του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο και η αντίδραση του – «Δεν γνωρίζαμε ότι…» (Βίντεο)

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη! Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό;

Το δημόσιο παράπονο της Ελένης Δάρρα και η αποκάλυψη για την διάκριση μεταξύ Διάσημων και Μαχητών!