Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες εικόνες από την στιγμή της σύγκρουσης (Βίντεο)

Τροχαίο Survivor: Οι πρώτες εικόνες από την στιγμή της σύγκρουσης (Βίντεο)
Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση του τροχαίου που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο και ο τραυματισμός δύο παικτών από την ομάδα των Μαχητών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο που ακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε τι ακριβώς συνέβη και έπειτα οι Μαχητές αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το σκηνικό...Διαβάστε παρακάτω...

Το βανάκι μετά τη μετωπική:



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, έδειξε κάποιες εικόνες από το τροχαίο στο Survivor ενώ δήλωσε πως στην συνέχεια της εκπομπής της θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:



Το βανάκι πριν:



Στο βαν επέβαιναν οι παίκτες των Μαχητών, εκτός από δύο, τον Πάνο και τον Κώστα που είχαν επιβιβαστεί σε άλλο αυτοκίνητο προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο για να φροντίσουν τραύματά τους που είχαν από τα αγωνίσματα.

Οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν τραυματίστηκαν ελαφρά, καθώς σχεδόν όλοι τους είχαν μώλωπες και είχαν τρανταχτεί, ενώ πιο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί της Ειρήνης Κολιδά που έσπασε δύο πλευρά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ο οποίος τραυματίστηκε στην κλείδα και στα πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν και οι δύο παίκτες που τραυματίστηκαν πιο βαριά θα συνεχίσουν στο παιχνίδι ή θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor αποκάλυψη: Θεωρούν το κορίτσι του Τανιμανίδη «μαύρη γάτα» στον Άγιο Δομίνικο! Γιατί κάνουν το σταυρό τους μετά το ατύχημα;

Survivor: Λύγισαν και οι δυνατοί μόλις είδαν τους δικούς τους στην οθόνη! Όλη η Ελλάδα έκλαψε με τον Χανταμπάκη…(Βίντεο)

Survivor: Παγωμένη όλη η Ελλάδα όταν είδε τις σοκαριστικές εικόνες των τραυματισμένων παικτών του reality! Παρά τρίχα γλίτωσαν τον θάνατο… (Βίντεο)