Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor: Το κλάμα της Σάρας, ο αγώνας για το έπαθλο και η αναστάτωση σε «Μαχητές» και «Διασημους»! (Βίντεο)

Χωρίς τίτλο
News 01.04.2017 13:25

Το τροχαίο που απομάκρυνε οριστικά από το παιχνίδι της Ειρήνη Κολιδά και προσωρινά τον Μάριο Πρίαμο, έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα των «Μαχητών» καθώς έχασαν τους πιο δυνατούς παίκτες…

Όπως σας γράψαμε και στο Youweekly.gr, η ροή του παιχνιδιού θα συνεχίσει κανονικά! Αυτή την Κυριακή θα αγωνιστούν Μαχητές και Διάσημοι για το έπαθλο. Ένα αγώνισμα με λιγότερες απαιτήσεις από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το τελευταίο διάστημα… Διαβάστε παρακάτω…


Το μόνο που θα αλλάξει στο παιχνίδι, είναι η αλλαγή των ομάδων, η οποία δεν θα γίνει σε αυτό το επεισόδιο αλλά στο επόμενο και όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από το ρεπορτάζ μας, θα αναγκαστούν 2 παίκτες να φύγουν από τους Διάσημους και να πάνε στην ομάδα των Μαχητών. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Ωστόσο, αυτή την Κυριακή θα υπάρξει μεγάλη ψυχική ένταση στην ομάδα των Μαχητών καθώς αυτή η απουσία θα του φορτίσει πολύ συναισθηματικά. Αυτή που θα λυγίσει, είναι η...διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Share