Ο αποστολέας του \"πακέτο\" που έκανε έξαλλη την Χατζηβασιλείου, την απειλεί δημόσια με μηνύσεις: \"Κάνατε μοντάζ και απαιτώ δημόσια...\"

Ο αποστολέας του \
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τελευταίο "Πάμε Πακέτο", όπου ο Σάββας, ο αποστολέας του πακέτου έκανε έξαλλη την Βίκυ Χατζηβασιλείου με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να θέλει μέχρι και η ίδια να διακόψει την εκπομπή (Δείτε εδώ)

Σήμερα, ο Σάββας Χουρδάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ξεσπάει δημόσια, λέγοντας ότι τον εξαπάτησαν στον alpha και πως έδειξαν αναληθή πράγματα με μοντάζ. Ο λόγος; Γιατί μετά από την προβολή της εκπομπής δέχθηκε απίστευτο κράξιμο μέσω του facebook και ο ίδιος υποστηρίζει ότι έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή του.. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος, λέει πως έχει απευθυνθεί στην δίωξη και ζητάει από την εκπομπή να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη... O ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για θέμα των ύβρεων, των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου.

Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι κι αν προκύψει....

Εαν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ότι αυτό συνεπάγεται,..."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οριστικός χωρισμός για Μάστορα – Πάρκερ! Δείτε την ξανθιά καλλονή που είναι πλέον στο πλευρό του…


Χωρισμός στην ελληνική showbiz! Μετά από 4 χρόνια γάμου παίρνουν διαζύγιο…


Αδύνατον! Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά πήρε η Σόφη Πασχάλη μόλις αποχώρησε από το Survivor!