Survivor: Τα 8 καλύτερα βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο! Ποιος κέρδισε το έπαθλο, ποιος έχασε από την Λάουρα, τι δάγκωσε τον Μπο, νέο ρεκόρ στο παζλ από την Ελισάβετ! (Βίντεο)

Survivor: Τα 8 καλύτερα βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο! Ποιος κέρδισε το έπαθλο, ποιος έχασε από την Λάουρα, τι δάγκωσε τον Μπο, νέο ρεκόρ στο παζλ από την Ελισάβετ! (Βίντεο)
Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Πάμε όμως να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Για την προσαρμογή τους και την δύσκολη ψυχολογική τους κατάσταση μίλησαν οι παίκτες των «Μαχητών».

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσαν πόσο δύσκολη είναι για αυτούς η απουσία της «μαμάς» Ειρήνης αλλά και του Μάριου Πρίαμου, ενώ ανέφεραν και το καλό που τους έκανε η ελάχιστη παραμονή τους στο νοσοκομείο και τον πολιτισμό! Δείτε όσα δήλωσαν στο παρακάτω βίντεο:



Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μίλησε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η παίκτρια των «Διάσημων» είχε μια απρόσμενη επίσκεψη ενώ κοιμόταν.

Ένας απρόσκλητος φίλος, ένα ποντίκι, με αποτέλεσμα μόλις τον αντίκρισε να ουρλιάζει σαν τρελή! Δείτε τι είπε για την δυσάρεστη συνάντηση της στο παρακάτω βίντεο:



Όπως είπε και η Ευριδίκη Βαλαβάνη εδώ και λίγες ημέρες ένας απρόσκλητος επισκέπτης κάνει παρέα στους "Διάσημους".

Ο λόγος για ένα ποντίκι το οποίο φέρνει βόλτες στην καλύβα και πέρα το ότι τους φοβίζει δάγκωσε και τον Μπο στο πόδι. Δείτε τα όσα είπε για την εμπειρία του στο παρακάτω βίντεο:



Το σημερινό είναι περισσότερο Video Clip με μουσική και πλάνα παρά παιχνίδι. Όπως σας το είχαμε προβλέψει το επεισόδιο της Κυριακής δεν θα βλέπετε γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση .

Το τερμάτησαν όμως στην παραγωγή του Survivor δίνοντας ως έπαθλο, αν είναι δυνατόν, ριζότο! Λες και οι παίκτες δεν τρώνε ρύζι κάθε μέρα. Όσο για το μουρουνέλαιο και τα χάπια που θα τους δώσει δύναμη είναι πέρα από κάθε σχολιασμό. Δείτε το βίντεο:



Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής αλλά τουλάχιστον ας το δούμε με χιούμορ.

Στην τιτανομαχία Νάργες – Ελισάβετ για να λύσουν το δεύτερο το παζλ χρειάστηκαν, κρατηθείτε 45 δευτερόλεπτα η Ελισάβετ και 43 η Λάουρα. Μιλάμε για ρεκόρ… Τώρα το ποιος νίκησε δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:




Σε καμία περίπτωση η Σάρα που βλέπουμε δεν είναι η μαχήτρια που έχουμε συνηθίσει στο survivor. Στο επεισόδιο της Κυριακής η κοπέλα δεν μπορούσε καν να περάσει την δοκό ισορροπίας. Δεν μπορεί να στρίψει το λαιμό της και όμως την αφήνουν να αγωνίζεται!

Δείτε στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο τον πόνο στο πρόσωπο της άλλα και την απελπισία της για να καταφέρει να αγωνιστεί:



Τι survivor είναι αυτό όταν μια από τις καλύτερες παίκτριες των "Μαχητών" η Σάρα χάνει από την Λάουρα που με βάση τα στατιστικά η κοπέλα είναι η χειρότερη παίκτρια του παιχνιδιού

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το απίστευτο γεγονός που η Σάρα χάνει από την Λάουρα και μάλιστα με διαφορά… και κάποιοι επιμένουν ότι η Σάρα δεν είναι χτυπημένη και μπορεί να παίξει:



Με κατεβασμένα τα χέρια έπαιζαν οι διάσημοι και μια ομάδα από το πάγκο, με έναν Bo και έναν Κοκκινάκη εντελώς χαλαρούς. Παρόλα αυτά οι "Διάσημοι" κέρδισαν το έπαθλο απέναντι στους Μαχητές.

Σε μια ομάδα που για να καταλάβετε έχασε η Σάρα από την Λάουρα! Η παραγωγή έκανε ότι μπορούσε για να δημιουργήσει Saspens αλλά φαινόταν με γυμνό μάτι ότι το παιχνίδι χάνει την σπιρτάδα του. Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Μαντέψτε ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο… αν και έκανε προσπάθεια να χάσει (Βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μαγιό! Δείτε την φωτογραφία που έριξε το instagram

Μαμά αμέσου δράσης! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η γυναίκα του Χανταμπάκη με τον γιο τους, τώρα που λείπει στο Survivor! Το βίντεο που μας εντυπωσίασε!
TAGS