Τον ξεφτίλισε κανονικά! \"Είναι γραφικός! Κάποιος να τον μαζέψει...\": Πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Γιώργου Μαυρίδη! Τι την εξόργισε; (Βίντεο)

Τον ξεφτίλισε κανονικά! \
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έπαιξαν σήμερα το πρωί αποσπάσματα από συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στην εφημερίδα "Ειδήσεις", στην οποία αναφερόταν, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, στο Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη, δηλώσεις οι οποίες δεν άργησαν να κάνουν την παρουσιάστρια να εκραγεί.

"Είναι φουλ γραφικός! Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει 75% και ο ίδιος 9%, και συνεχίζει να μιλάει για εκείνον!" πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου, συμπληρώνοντας ότι, όσο περισσότερο μιλά εναντίον του Σάκη Τανιμανίδη, τόσο περισσότερο συμπαθή τον κάνει στην ίδια, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό! Διαβάστε παρακάτω...

"Κάποιος να τον μαζέψει!" κατέληξε η παρουσιάστρια, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, ο οποίος ήταν παραπάνω από εμφανής. Δείτε καρέ καρέ την αντίδρασή της στο video που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Μαντέψτε ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο… αν και έκανε προσπάθεια να χάσει (Βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μαγιό! Δείτε την φωτογραφία που έριξε το instagram

Μαμά αμέσου δράσης! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η γυναίκα του Χανταμπάκη με τον γιο τους, τώρα που λείπει στο Survivor! Το βίντεο που μας εντυπωσίασε!