\"Ο Τανιμανίδης παρουσιάζει τυριά και φέτες έχει πιο πολλά προϊόντα και από τη Μενεγάκη...\": Πρωτοφανές ξέσπασμα Ελληνίδας παρουσιάστριας κατά του Σάκη...(Βίντεο)

\
Στο "Φτιάξε καφέ" σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, και δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους του κοινού για την ακύρωση της ψηφοφορίας της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία, σημειωτέον, υπολογίζεται ότι έφερε έσοδα της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ, τα οποία είναι άγνωστο αν θα επιστραφούν.

Η κλιμακούμενη ένταση στο πλατό της εκπομπής δεν άργησε να φέρει και την έκρηξη της παρουσιάστριας, η οποία δεν δίστασε να καταφερθεί και κατά του Σάκη Τανιμανίδη, με τα χαρακτηριστικά λόγια: Διαβάστε παρακάτω...

"Κατηγορούν εμάς για προώθηση προϊόντων, εδώ ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πιο πολλά προϊόντα και από τη Μενεγάκη, παρουσιάζει τυριά και φέτες!" εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου, συμπληρώνοντας το τεράστιο κόστος που απαιτείται για τοποθέτηση προϊόντος στο παιχνίδι. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor trailer: Τι θα δούμε την Τρίτη! Όλοι οι «Διάσημοι» βρίζουν τον Σπαλιάρα – Τι ακριβώς τους έκανε;

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Σπαλιάρα – Του κόπηκαν τα πόδια! (Βίντεο)

Survivor: Ο Σπαλιάρας στους «Μαχητές» όπως είχε αποκαλύψει το youweekly.gr από το απόγευμα! (Βίντεο)