Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά για πρώτη φορά και παίρνει θέση για το Surivor! Όλα όσα αποκάλυψε για την συμπεριφορά του άντρα της...(Βίντεο)

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά για πρώτη φορά και παίρνει θέση για το Surivor! Όλα όσα αποκάλυψε για την συμπεριφορά του άντρα της...(Βίντεο)
Στο Όλα Ξεκόλλα βρέθηκε καλεσμένη η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, η οποία, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε αναλυτικά για τον παίκτη του Survivor, τη γνωριμία τους, τον ίδιο, αλλά και το πώς τον βλέπει εντός του παιχνιδιού.

Όπως τόνισε χαριτολογώντας, ο ίδιος της την έπεσε και όχι εκείνη, όταν τον γνώρισε σε ένα κλαμπ, όπου είχε πάει για ποτό με τις φίλες της. Διαβάστε παρακάτω...

Έμαθε ότι θα πάει στο Survivor μία ημέρα πριν, καθώς το έμαθε την τελευταία στιγμή, το συζήτησαν, και αποφασίστηκε ότι η συμμετοχή του στο Survivor θα βοηθήσει τον ίδιο στη δουλειά του, αλλά και την οικογένειά τους οικονομικά, οπότε δόθηκε το πράσινο φως για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Αναφορικά με τη συγκίνησή του όταν είδε το γιο του, η ίδια επεσήμανε ότι δεν περίμενε να αντιδράσει τόσο έντονα ο Στέλιος, αλλά το βρίσκει φυσικό, δεδομένων των συνθηκών. Μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι ψυχούλα ο Στέλιος. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του γιατί μου έχει αποδείξει ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Το ότι πήγε εκεί είναι ακόμα μια απόδειξη γιατί δεν καλοπερνά, για εμάς το έκανε αυτό». Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Ποιοι παίκτες από τους «Μαχητές» είναι υποψήφιοι; (Βίντεο)

Survivor: Γιατί η Παπαδοπούλου ξίνιζε τα μούτρα την ώρα που μιλούσε η Βαλαβάνη; (Βίντεο)

Survivor: Ποιοι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν την ατομική ασυλία; (Βίντεο)