\"Στημένες οι ψηφοφορίες στο Survivor\"- Ποιος το αποκάλυψε δημοσίως; (Βίντεο)

\
Ο τυφώνας Survivor εκτός του ότι έχει σαρώσει τα πάντα από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές στους δέκτες τους για 5 μέρες την εβδομάδα, έχει γίνει και το επίκεντρο των συζητήσεων σε όλους τους χώρους!

Κι όταν λέμε σε όλους, το εννοούμε! Για ακόμη μια φορά το reality επιβίωσης βρέθηκε στο επίκεντρο της Βουλή! Διαβάστε παρακάτω...

Νέα ερώτηση στον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, κατέθεσε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος καταγγέλει το Survivor, κάνει λόγο για στημένες ψηφοφορίες μέσα στο παιχνίδι, και επαναφέρει το θέμα του πού πήγαν τα χρήματα, από την ψηφοφορία που ακυρώθηκαν, λόγω του τροχαίου των "Μαχητών", την οποία χαρακτηρίζει "μπίζνα", οργανωμένη από συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρείες.

Αμέσως μετά, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν την ερώτηση του βουλευτή, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο βουλευτής θέτει ευθέως το θέμα του ότι οι ίδιοι οι παίκτες ενδέχεται να στήνουν τις ψηφοφορίες, ώστε να προτείνονται 4 και όχι 3 άτομα, και να αυξάνονται τα έσοδα από τις ψήφους για τον τηλεοπτικό σταθμό και την εταιρεία παραγωγής.

Η ίδια η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στο ότι πολλά πράγματα είναι προκαθορισμένα εντός του παιχνιδιού, και ότι οι παίκτες μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, πριν ακόμη και από το ίδιο το αγώνισμα. Δείτε την ερώτηση του βουλευτή και τις καταγγελίες στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Ποιοι παίκτες από τους «Μαχητές» είναι υποψήφιοι; (Βίντεο)

Survivor: Γιατί η Παπαδοπούλου ξίνιζε τα μούτρα την ώρα που μιλούσε η Βαλαβάνη; (Βίντεο)

Survivor: Ποιοι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν την ατομική ασυλία; (Βίντεο)
TAGS