Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αστυνομία η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη! Απειλούν τη ζωή της...(Βίντεο)

Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αστυνομία η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη! Απειλούν τη ζωή της...(Βίντεο)
Το Survivor έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας για τα καλά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Η πορεία των παικτών μέσα στο παιχνίδι αντοχής αλλά και οι πτυχές της προσωπικής τους ζωής απασχολούν τόσο τις καθημερινές εκπομπές όσο και τα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει ξεσηκώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων από πολλούς με την συμπεριφορά του μέσα στο reality επιβίωσης, έχει δεχθεί μάλιστα και αρκετές απειλές καθώς και υβριστικά σχόλια στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, τη στιγμή που εκείνος είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι! Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποχωρήσει...

Ας πάμε όμως στο θέμα μας...Στο πλαίσιο του σχολιασμού της παρουσίας της Όλγας Πηλιάκη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το Πρωινό αναφέρθηκε στις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο στην ίδια, όσο και στο σύζυγό της, ωστόσο εκείνη την ώρα ήρθε μία αποκάλυψη η οποία έσκασε σαν πραγματική βόμβα που συντάραξε το Πρωινό.

Η Όλγα Πηλιάκη, η οποία έχει δει όλα αυτά τα οποία γράφουν για τον άντρα της, έχει θορυβηθεί πολύ και έχει αρχίσει να φοβάται για τη ζωή της καθώς και για τη ζωή των παιδιών της!

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη λοιπόν, προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας...Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.