Survivor: Ανθρωποφαγία! Αναγκάζουν την Παπαδοπούλου να κοιμάται έξω από την καλύβα! (Βίντεο)

Survivor: Ανθρωποφαγία! Αναγκάζουν την Παπαδοπούλου να κοιμάται έξω από την καλύβα! (Βίντεο)
Ο Στέλιος Χανταμπάκης δυστυχώς ή ευτυχώς μας έχει δείξει από την αρχή του Survivor πως μπορεί να γίνει αρκετά προκλητικός. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο.

Θέλετε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως και να δούμε τις προκλητικές συμπεριφορές του Χανταμπάκη που μας εξώθησαν στα άκρα; Λοιπόν, αρχικά, κορόιδευε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, επειδή έκανε την προσευχή του πριν το φαγητό, κάτι που είχε εξοργίσει τον παίκτη από τη Σκιάθο. (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει με άσχημο τρόπο τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο αγώνισμα, και έγιναν μαλλιά κουβάρια με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. (Δείτε εδώ)

Η νέα προκλητική του συμπεριφορά όμως, το νέο χτύπημα του Στέλιου Χανταμπάκη αφορά και αυτή τη φορά κάποιον παίκτη από την ομάδα του και αυτή δεν είναι άλλη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία περνάει δύσκολες ώρες τελευταία στην παραλία με την ομάδα ή την κλίκα, όπως την αποκαλούν κάποιοι.



Η τραγουδίστρια είχε εκφράσει, μάλιστα και παλιότερα, τη στιγμή που οι "Διάσημοι" έπρεπε να στείλουν κάποιον στην ομάδα των "Μαχητών", την επιθυμία της να ψηφιστεί, προκειμένου να πάει στην άλλη ομάδα. (Δείτε εδώ)

Τώρα που όμως αυτός που έφυγε και πήγε στην ομάδα των "Μαχητών" είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ειρήνη είναι τελείως μόνη της, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να νοιάζει και κανέναν, καθώς οι υπόλοιποι συμπαίκτες της δεν την υπολογίζουν και προκλητικά την κοροϊδεύουν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.



Αυτή η συμπεριφορά των συμπαικτών της εξωθεί την Ειρήνη Παπαδοπούλου στα άκρα! Η τραγουδίστρια του Survivor σηκώνεται και φεύγει από την καλύβα με κίνδυνο τη ζωή της! Σαν σωστή κυρία, παίρνει τα μπογαλάκια της και φεύγει! Παίρνει τα βουνά το κορίτσι γιατί δεν αντέχει άλλο να συμβιώνει με όλους αυτούς και θέλει λίγο να ξεσκάσει! Οι κίνδυνοι όμως που κρύβει αυτή η κίνησή της είναι τεράστιοι, αλλά κανένας μάλλον δεν τους έχει καταλάβει!



Κανένας από τους συμπαίκτες της δεν σπεύδει να την γυρίσει πίσω και να μιλήσουν όλοι μαζί για να ξαναγίνουν ομάδα, παρά κάθονται όλοι μαζί σαν πηγαδάκι και την χλευάζουν ασταμάτητα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης προχωρά σε μια απίστευτα προκλητική κίνηση κατά της συμπαίκτριάς του. Οι υπόλοιπο"Διάσημοι" παρακολουθούν το… θέαμα και γελούν εις βάρος της Ειρήνης Παπαδοπούλου.



Όλη αυτή η συμπεριφορά εναντίον της βέβαια είναι απαράδεκτη καθώς όταν βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει ομάδες, πρέπει να συμβιώνεις με όλα τα μέλη της ομάδας αυτής και όχι να φτάνεις τους συμπαίκτες σου στα άκρα!

Αυτή η απρεπέστατη εικόνα, σίγουρα θα κάνει πολλούς να ντραπούν και να εξαγριωθούν κι άλλο ενάντια στον Στέλιο Χανταμπάκη! Έχουμε χάσει πάσα ιδέα για τον πρώην αγαπημένο παίκτη του Survivor και όσο πάει το κάνει και χειρότερο!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έσκασε τώρα! Η άγνωστη σχέση του Ντάνου με πασίγνωστη Ελληνίδα! Η έντονη διαχυτικότητα και οι βόλτες με το αυτοκίνητο

Μαρι Κυριακού: Από την απόλυτη χλιδή κατάντησε να περνάει τα γενέθλιά της σε…

«Ειρήνη και Μάριος να κινηθούν νομικά! Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία!»: Απίστευτο ξέσπασμα παίκτριας του Survivor για το τροχαίο! (Βίντεο)