Survivor: Γλεντάει το Twitter με τον Πάνο και την έξοδό του από το παιχνίδι. Τον σταυρώνουν για τον Σπαλ!

Survivor: Γλεντάει το Twitter με τον Πάνο και την έξοδό του από το παιχνίδι. Τον σταυρώνουν για τον Σπαλ!
Του κατακραξίματος χθες γι ακόμα μια φορά στο Survivor!

Πανούλη αγάπη μου, δεν σε είχε ενημερώσει κανείς πως είσαι προτεινόμενος; Τι; Το ήξερες; Και τότε τι σε έπιασε να αρχίσεις να κράζεις χωρίς σταματημό τον Σπαλιάρα; Μα τον Σπαλιάρα που τον έχει λατρέψει το κοινό; Διαβάστε παρακάτω...

Θα μου πεις βέβαια από την άλλη, ήταν σίγουρο ότι την βαλιτσούλα σου θα την έφτιαχνες σιγά σιγά όποτε μάλλον σκέφτηκες αφού θα φύγω που θα φύγω ας φύγω αφήνοντας πίσω εντυπώσεις...

Και με ρωτάτε εσείς τώρα γιατί θα έφευγε; Αλήθεια; Γιατί το κοινό το είχε ήδη αποφασίσει. Όπως ξέρετε δεν μένει τίποτα ασχολίαστο στα social media κι από την μέρα που βγήκε προτεινόμενος για αποχώρηση ένα μικρό πάρτι άρχισε στο Τwitter και βέβαια κορυφώθηκε χθες μετά την αποχώρησή του.

Tα tweets είναι απολαυστικά και το κράξιμο που τρώει για την συμπεριφορά του προς τον Σπαλ, ακόμα πιο απολαυστικό:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Καινούργιου ξεφτίλισε δημοσίως τον Χανταμπάκη: «Είναι Η ψήφος, ύλη πρώτης δημοτικού! Σχολείο δεν έχει πάει;»-«Είναι απαράδεκτος και άνανδρος!» (Βίντεο)

Άγριο ξέσπασμα πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: «Δεν κοιτάμε πώς αναθρέφουμε τα παιδιά μας, το Survivor μας πείραξε!»-«Είμαι φαν του Ντάνου…» (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Η κατινιά του Χούτου, η αλήτικη συμπεριφορά του Χανταμπακη στην Παπαδοπούλου, η διπροσωπία του Πάνου και η αποχώρησή του! Ποιος κέρδισε το έπαθλο; (Βίντεο)