Αποκλείεται! Απίστευτες δηλώσεις Έλληνα τραγουδιστή: \"Έχω ερωτευτεί και άντρα και γυναίκα!\" (Βίντεο)

Αποκλείεται! Απίστευτες δηλώσεις Έλληνα τραγουδιστή: \
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε, μετά από καιρό, ο Κώστας Κούντος, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστό μέσα από το Fame Story 2.

"Η ατάκα μου "Ο έρωτας δεν έχει φύλο" στο παιχνίδι έγινε η αγαπημένη της Ναταλίας Γερμανού. Νομίζω την έγραψε πάνω από το κρεβάτι της" δήλωσε για τις προκλητικές του δηλώσεις περί έρωτος, και αμέσως μετά αποκάλυψε: "Μου έχει τύχει να ερωτευτώ και άντρα και γυναίκα, ναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμη συζητάμε για αυτά τα πράγματα", συμπλήρωσε. Διαβάστε παρακάτω...

Εν συνεχεία, δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει κάνει, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε gay καλλιστεία, και εξήρε την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Στο μυαλό του ήρθαν αναμνήσεις από κοινές τους στιγμές, και τη συνεργασία τους στους "Δαίμονες" "Έχω ζήσει στιγμή να μπαίνουμε στο αντίθετο ρεύμα στην Κηφισίας με Βίσση και Καρβέλα και σκεφτόμουν "Δεν πειράζει, θα με βρουν σκοτωμένο μαζί με τη Βίσση και τον Καρβέλα", ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στον παίκτη του Star Academy Στέλιο Καλλίτση, λέγοντας: "Ο συγκεκριμένος δεν είναι τραγουδιστής, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει εκεί πέρα." Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor trailer: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτά που λές» – Νέα άνανδρη επίθεση στη Παπαδοπούλου (Βίντεο)

Τι απαντάει η Σόφη Πασχάλη για το τσιγάρο της Λάουρας;

Survivor. O αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου τα χώνει…