Ο κρυφός καυγάς Παπαδοπούλου-Λάουρας την ώρα του φαγητού! Γιατί πλακώθηκαν χαμηλόφωνα οι δυο τους; (Βίντεο)

Ο κρυφός καυγάς Παπαδοπούλου-Λάουρας την ώρα του φαγητού! Γιατί πλακώθηκαν χαμηλόφωνα οι δυο τους; (Βίντεο)
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, έχει προκαλέσει τη φρενίτιδα του κόσμου και έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι πλέον έχουν γίνει και Survivor fans, μπροστά από τους δέκτες τους για πέντε μέρες την εβδομάδα!

Στα τελευταία επεισόδια που έχουν προβληθεί από το relaity επιβίωσης, έχουμε παρατηρήσει πως το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των "Διάσημων" είναι το "Όλοι εναντίον ενός"! Και αυτός ο ένας που είναι μόνος του, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία φαίνεται να περνάει δύσκολα μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες ώρες! Διαβάστε παρακάτω...

Από τη μία βρίσκεται αντιμέτωπη με την προκλητική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη και της κλίκας του, όπως την αποκαλούν κάποιοι, (Δείτε εδώ) και αναγκάζεται να φύγει από την καλύβα και να κοιμηθεί εκτός σπιτιού με κίνδυνο τη ζωή της, καθώς δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. (Δείτε εδώ)

Όσο περνάνε οι μέρες όμως τόσο μεγαλώνουν τα...νεύρα μεταξύ των "Διάσημων" και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία εκτός από τις αντίθετες απόψεις της με τους συμπαίκτες της, το μόνο που έχει δηλώσει είναι ότι δεν θέλει να της πειράζουν το φαγητό της και ότι αυτό που τρώει θέλει να είναι αξιοπρεπές και σε ίδια ποσότητα με τους υπόλοιπους!

Πάμε όμως στο θέμα μας...Στο χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, η ομάδα των "Διάσημων" κέρδισε το έπαθλο και οι παίκτες έφαγαν ο καθένας τους από μισό κοτόπουλο με πατάτες. (Δείτε εδώ)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε κερδίσει στο παιχνίδι των ερωτήσεων δικαιούνταν να φάει διπλή μερίδα από το έπαθλο του φαγητού! Η αθλητικογράφος αποφάσισε πως αυτό το παραπάνω που της αναλογεί θα το μοιραστεί με τους συμπαίκτες της σε ίσα μέρη!

Μοιράστηκαν όμως το κοτόπουλο και οι πατάτες σε ίσα μέρη για όλους; Μάλλον κάποιος φαίνεται να έχει παράπονα! Και αυτή είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με την Λάουρα για...Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.