Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook

Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook
«Σφάζονται» οι γυναίκες για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο παίκτης του «Survivor» έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό η οποία ξέσπασε με όσα διαβάζει μέσω της σελίδας της στο facebook. Διαβάστε παρακάτω...

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου έχει παίξει στην «Καλημέρα Ζωή» αλλά και στη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάμματα».



«Επειδή οπως βλεπω εχουμε λύσει ολλα μας τα προβλήματα οι Έλληνες κ το μονο που μας νοιαζει πραγματικά ειναι οι ζωές τον άλλων κ ένα τηλεοπτικό show / reality εχω να δηλώσω το εξής κ θα ναι η πρώτη κ η τελευταία φορα κ το κανω γιατι με όσα έχω δει κ εχω ακουσει τους δυο τελευταίους μήνες εχω αγανάκτησει !!

Εγω λοιπόν η Αντελινα Τζολί ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ εδω κ δυο μήνες απο την πρώτη μερα μεχρι σήμερα ΔΕΝ βγηκα να κανω ΚΑΜΙΑ δήλωση κ να δωσω καμια συνέντευξη για το τι ειμαι η δεν ειμαι κανενα σχόλιο για τον Πραντ Πιτ η οποίον αλλο που να σχετίζεται μαζι μου !!!!!!!!!!!!!!!!



ΔΕΝ Εχω κανει δηλωσεις κ οτι βγήκε στην δημοσιότητα ηταν εν αγνοια μου μετα απο κλοπή των φωτογραφιών μου απο fb κ Instagram !!!Ανεχθηκα σιωπηλά τις άκρως προσβλητικές δηλώσεις άλλον κ τα αισχρά προσβλητικά εως χυδαίο σχόλια προς το πρόσωπο μου απο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κ ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΕΑΥΤΟ μου κ σε ένα κ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ που ειναι μακριά !!!!!Προέρχομαι απο ένα σπίτι με αρχές ένα πατέρα που με μαθε να μένω στην σιωπή που ειναι η καλύτερη απαντηση στους ανόητους!!!



ΔΕΝ με νοιάζει τι λενε τα site τα μπλοκ πατεράδες κολλητοί φίλοι πρώην ποιο πρώην νυν τρελες τρελοί κ η κατινα της γειτονιας !!! Κ εγω λεω πως ειμαι η Τζολί ειμαι ;;;;;;;;;; ο κεθενας μπορει να βγει να πει οτι θελει μενα ομως ΔΕΝ με αφορά !!!!!!!!!».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Survivor! Η…συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της Άγγελου – Μιχαήλ! Σε ποιον μοιάζει;

Survivor: Τρελάθηκαν στον ΣΚΑΙ με τις διαρροές του Youweekly.gr! Πώς θα το αντιμετωπίσουν; Δείτε τι θα κάνουν…