Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor διαρροή: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε κατάσταση σοκ! Συναγερμός! Ποιον φέρνουν επειγόντως για βοήθεια πριν αποχωρήσει η παίκτρια; Αποκλειστικό...

spaei-ola-ta-rekor-to-Survivor-ston-skai
News 09.04.2017 09:31
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εκπέμπει Sos! Οι πληροφορίες του youweekly.gr λένε ότι η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής της και πλέον η υγεία της είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Μιλάμε φυσικά και για σωματικά προβλήματα, αλλά κυρίως τα ψυχολογικά που όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, είναι σοβαρότερα και αυτά προσπαθεί να αντιμετωπίσει η παραγωγή του Survivor που στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου...σήκωσαν τα χέρια ψηλά και κάλεσαν βοήθεια από την Ελλάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

"Η Ειρήνη εξαιτίας της πίεσης και της κοροϊδίας που δέχεται από τους συμπαίκτες της (Δείτε εδώ) κοντεύει να καταρρεύσει, μην κοιτάτε αυτά που λέει στην κάμερα. Στην πραγματικότητα η κοπέλα έχει τρελαθεί! Συμβαίνουν πράγματα που οι κάμερες δεν δείχνουν. (Δείτε εδώ) Ας πούμε περνάει από δίπλα της παίκτης των "Διάσημων" και της λέει στο αυτί..."Άι στο διάολο παλιο....αν δεν σου αρέσει σήκω φύγε", αυτά μας αποκαλύπτει άνθρωπος της παραγωγής και γράφουμε τα χαλαρά νέα που μας μεταφέρουν και ίσως κάποια χαλαρά σχόλια να τα δούμε και σήμερα στην τηλεόραση.

Εξαιτίας όλων αυτών των θεμάτων και της πίεσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αρχίσει να έχει ψυχολογικές διαταραχές. Το άγχος της, μαζί με τον πανικό και την απομόνωση των συμπαικτών της, οδηγούν την τραγουδίστρια στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου χτύπησε ο συναγερμός και στον Σκάι και στην παραγωγή του Survivor. Οι γιατροί προειδοποίησαν ότι στην περίπτωση της Ειρήνης, ο υποσιτισμός, δηλαδή η στέρηση φαγητού, η απώλεια μυϊκού ιστού, το χρόνιο άγχος, η απόρριψη από την ομάδα των "Διάσημων", η απομόνωση και η αγωνία του προφίλ της πως φαίνεται προς τα έξω, την έχουν φτάσει στα όρια...(Δείτε εδώ)

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι άνθρωποι του Survivor σε συνεργασία με τον Σκάι για να βοηθήσουν την κοπέλα πριν πέσει σε κατάθλιψη φέρνουν από την Αθήνα τον...Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.
Share