\"Έκανε δραματικό κακό σε Βίσση και Καρβέλα το Star Academy!\" Δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Γκαγκάκη για το show : \"Είπα τα παρατάω και φεύγω!\"

\
H Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου, και δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά της τόσο στο Star Academy, όσο και να κατακρίνει δημόσια την απόφασή της να λάβει μέρος στο show του Έψιλον.

"Την αγωνία και τη φρίκη την αισθάνθηκα μετά το 1ο live. Θεώρησα ότι θα ήταν πολύ άτιμο και ανέντιμο να σηκωθώ να φύγω και να μην ξαναπάω. Ακόμα δεν μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου και αυτό δεν μπορώ να μου το συγχωρέσω. Χαζομάρα μου. Αυτό είναι στα φάουλ μου!" είπε, με δραματικότητα στον τόνο της φωνής της. Διαβάστε παρακάτω...









Δεν παρέλειψε να πετάξει και βόμβες για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Έκανε δραματικό κακό στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! Μέχρι τώρα θεωρώ ότι καλό δεν τους έχει κάνει, τουναντίον μπορεί να τους έχει κάνει και κακό. Τώρα αν μου πεις ότι μια στιγμή μπορεί να διαλύσει μια καριέρα, το θεωρώ λίγο δύσκολο. Πιστεύω ότι βαρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας κάποια στιγμή και πέταξε την τσίχλα. Προχθές ήταν Παναγία. Καταλαβαίνω τη λογική ότι στο δικό μου μυαλό αυτό είναι αντισυμβατικό. Στο δικό μου το μυαλό δεν είναι. Αλλά μην ξεχνιόμαστε -επειδή έκανα σχόλια κι εγώ-, είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, όπα!" ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το show και να επιστρέψει στον Ant1.