Αποκλειστικό: Οι φωτογραφίες που σίγουρα θέλει να κάψει η Λάουρα Νάργες του Survivor!

Αποκλειστικό: Οι φωτογραφίες που σίγουρα θέλει να κάψει η Λάουρα Νάργες του Survivor!
Την βλέπουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι.

Ωστόσο, τι πραγματικά γνωρίζουμε για την Λάουρα Νάργες; Διαβάστε παρακάτω ...

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μέντεν της Γερμανίας. Η καταγωγή της μητέρας της είναι από τον Πόντο και τον Λιθότοπο, ένα χωριό του νομού Σερρών, ενώ του πατέρα της από την Γερμανία.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στην εφηβική ηλικία έγραφε στίχους, τραγουδούσε μπροστά στον καθρέφτη και έλεγε τον καιρό στο δωμάτιο της. Στα 17 της, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το Mega Channel, κίνηση που αποτέλεσε την αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, να ολοκληρώσει τις εγκύκλιες σπουδές της στην Αρτέμιδα Αττικής, τελειώνοντας το Γενικό Λύκειο και να σπουδάσει στο τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.



Το 2008 παρουσίασε τρεις εκπομπές στο κανάλι MAD TV που λέγονταν «Magestics», «Your Space» και «MAD Countdown» ενώ το 2011 ήταν συμπαρουσιάστρια του Ηλία Παπαχαραλάμπους στην ενημερωτική εκπομπή «Escape» που προβλήθηκε από την ΕΤ1. Την σεζόν 2011-2012, συμπαρουσίασε την σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ» στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Το 2011 ήταν μια από τους παρουσιαστές για τον ελληνικό τελικό της Eurovision ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στην διαδικτυακή σειρά «Flatmates» ως ηθοποιός.

Την σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στο talent show Dancing with the stars όπου κατέκτησε την 3η θέση και την επόμενη σεζόν ήταν μέλος του πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Παράλληλα, παρουσίασε και την εκπομπή «City Hopping» στο κανάλι ΑΝΤ1 Web TV.

Τώρα, την βλέπουμε στο Survivor και η αλήθεια είναι πως μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το τεράστιο ταλέντο της να μένει πάντα πίσω στα αγωνίσματα αλλά στο τέλος να κατακτά την νίκη!

Ωστόσο, κάποια περίοδο της ζωής της η Λάουρα το τόλμησε και είπε το μεγάλο ναι σε μια γυμνή φωτογράφιση...

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες που σίγουρα η Λάουρα Νάργες θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης... Φωτογραφίες που δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία και τα δίνουν όλα στο πιάτο...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι μετά την έξοδο του απ’ το Survivor (Photos)

«Εκπροσωπεί μια γενιά ανθρώπων που εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω» Κράξιμο άνευ προηγουμένου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου του Survivor! (Βίντεο)

«Θα βγουν από το παιχνίδι με μετατραυματικό σοκ!» Δραματική έκκληση πασίγνωστης Ελληνίδας για τους παίκτες του Survivor: «Θα υποφέρουν από…» (Βίντεο)