Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο νέος παίκτης \"Διάσημος\" που μπαίνει στο Survivor μετά το Πάσχα! (Βίντεο)

Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο νέος παίκτης \
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο "Φτιάξε καφέ" και πέταξε μία βόμβα, που κανείς δεν περίμενε για την εξέλιξη του Survivor. Αρχικά μίλησε για το φίλο του Στέλιο Χανταμπάκη, και τα πάθη που προκαλεί στα social media.

"Επειδή τον γνωρίζουμε τον Στέλιο με το Γιώργο, και ο κόσμος το ζει πολύ έντονα, και όλα δείχνουν ότι ο Στέλιος φαίνεται ο αδύναμος κρίκος, εμείς γελάμε γιατί τον ξέρουμε. Αυτά που κάνει είναι στιγμιότυπα μιας πλάκας που κάνει, και δεν μπορεί να αναπαραχθεί ολόκληρη." είπε το μοντέλο. Όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε, απάντησε: "Δεν θα πήγαινα, γιατί δεν έχει ούτε εικόνα, ούτε προσωπικότητα, αυτό το παιχνίδι, αλλά στέκεται στην ίντριγκα." Διαβάστε παρακάτω...

Και κάπου εκεί, πέταξε και την είδηση-βόμβα, για τον παίκτη που πρόκειται να μπει στο Survivor: "Για ποιον Χανταμπάκη μου λες; Σε δύο εβδομάδες φεύγει ο Γιώργος και θα μπει στο Survivor! Τι θα κάνω; Αλήθεια σου κάνω, δεν σε κοροϊδεύω! Μετά το Πάσχα, φεύγει!" αφήνοντας άφωνη τη δημοσιογράφο, γεγονός που προκάλεσε τα έντονα σχόλια της ομάδας της εκπομπής. Δείτε ακριβώς τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος-Χρανιώτης! (Βίντεο)

Survivor ανατροπή: Δείτε ποιοι είναι οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση! Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι… (Βίντεο)

Survivor: Η Παπαδοπούλου ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα τον Χανταμπάκη αλλά και την Ευρυδίκη (Βίντεο)