Το επόμενο έπαθλο φαγητού το κερδίζουν οι \"Μαχητές\" και αποχωρεί ο...-Το spoiler από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη! Ισχύει; (Βίντεο)

Το επόμενο έπαθλο φαγητού το κερδίζουν οι \
Τελειωμό δεν έχουν τα spoilers για το Survivor, τόσο για την ομάδα που κερδίζει το εκάστοτε αγώνισμα, όσο και για τον παίκτη που θα αποχωρίσει, με πολλούς από τους τηλεθεατές του ριάλιτι να εκφράζουν δημόσια τα παράπονά τους για το κανάλι.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή La Biri Biri, η Χριστίνα Λαμπίρη και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν όχι μόνο ποια ομάδα θα κερδίσει στο σημερινό αγώνισμα, αλλά και ποιος θα φύγει αύριο! Διαβάστε παρακάτω...

Η κίνησή τους αυτή είναι λίγο άδικη είναι η αλήθεια γιατί υπάρχουν τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά το Survivor και όταν εσύ τους αποκαλύπτεις το αποτέλεσμα, χάνουν το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού.

Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε και 100% σίγουροι ότι όντως έτσι θα γίνουν τα πράγματα στο σημερινό επεισόδιο, αλλά μέσα από την εκπομπή αποκάλυψαν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και ότι οι "Μαχητές" κερδίζουν το παιχνίδι με έπαθλο φαγητό! Κάνουν λόγο επίσης και για τον τραυματισμό του Γιώργου Αγγελόπουλο αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο! Δείτε όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος-Χρανιώτης! (Βίντεο)

Survivor ανατροπή: Δείτε ποιοι είναι οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση! Τώρα ξεκινάει το παιχνίδι… (Βίντεο)

Survivor: Η Παπαδοπούλου ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα τον Χανταμπάκη αλλά και την Ευρυδίκη (Βίντεο)