Παρασκήνιο! Δεν άλλαξε τυχαία η συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ποιος του ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Παρασκήνιο! Δεν άλλαξε τυχαία η συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ποιος του ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι;
Πολλές οι πληροφορίες σήμερα του Youweekly.gr και δεν προλαβαίνουμε να τις γράψουμε... Σας είπαμε, θα τα ψάξουμε όλα, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις πηγές μας και θα έχετε σήμερα αναλυτική εικόνα για το παιχνίδι... Όχι φυσικά αυτά που βλέπουν όλοι, αλλά εκείνα που δεν δείχνουν οι κάμερες...

Ξαφνικά βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει αλλάξει συμπεριφορά 180 μοίρες… Όχι! Δεν άλλαξε συμπεριφορά, επειδή τον ψήφισαν προς αποχώρηση, ήταν κάτι που το περίμενε εννοείται… Όμως ένα περιστατικό ήταν εκείνο που τον έκανε να γίνει επιθετικός απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα…Διαβάστε παρακάτω…

Το καταλάβαμε όλοι, πως μετά την πρώτη του υποψηφιότητα και τις κατηγορίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την συμπεριφορά του και να πλησιάσει την κλίκα. Στην πορεία βέβαια είδε όμως πως με την πρώτη ευκαιρία θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι και απομακρύνθηκε ξανά… Και πάλι όμως, δεν είναι μόνο αυτό….

Χθες, όσοι παρακολουθήσατε το επεισόδιο, ακούσατε τον Λάμπρο Χούτο να λέει στον Χανταμπάκη πως αυτός που πρέπει να φύγει δεν είναι ούτε εκείνος, ούτε ο Χρανιώτης, αλλά… η Ειρήνη Παπαδοπούλου… (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Αυτό φυσικά έγινε μπροστά από τις κάμερες, γιατί οι παίκτες δεν είναι ηλίθιοι όπως αντιλαμβάνεστε, ούτε οι άνθρωποι με τις κάμερες είναι καμουφλαρισμένοι με δέντρα στο κεφάλι… Τι έγινε όμως, πριν… Κι εδώ είναι το ζουμί… Διαβάστε την συνέχεια εδώ.