Αποκάλυψη-βόμβα: Πού βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης; Επέστρεψε Ελλάδα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Αποκάλυψη-βόμβα: Πού βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης; Επέστρεψε Ελλάδα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)
Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, ο τυφώνας Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και των εκπομπών, που σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο καθημερινά και αδιάλειπτα!

Στο Happy Day λοιπόν σήμερα, συζητούσαν για το Survivor, και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης προέβη σε μία αποκάλυψη για τον Στέλιο Χανταμπάκη, και το πού βρίσκεται ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor! Φυσικά άσχετα αν δεν αναφέρθηκε η πηγή αυτή την αποκάλυψη σας την είχαμε κάνει πρώτοι εμείς μέσα από το Youweekly.gr και το Dimi's Blog! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Ο Λεμπιδάκης λοιπόν είπε: "Ο Στέλιος μέχρι και χτες ήταν σίγουρα στον Άγιο Δομίνικο. Έπρεπε να συμμετάσχει στα γυρίσματα της εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη ως αποχωρήσας", αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, για να ακολουθήσουν καυστικά σχόλια για την παρουσίαση του Τούρκου παραγωγού στα δύο τελευταία επεισόδια. Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Χανταμπάκη! Η πρώτη αντίδρασή της στις φήμες για την αποχώρησή του…(Βίντεο)

«Αυτό είναι παράνοια!» Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το Survivor: «Γιατί εκτίθενται τόσο πολύ;» (Βίντεο)

Εκτάκτως την Κυριακή στο Survivor η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης! Τι θα συμβεί; Μαζί τους και ο …