\"Αυτό είναι παράνοια!\" Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το Survivor: \"Γιατί εκτίθενται τόσο πολύ;\" (Βίντεο)

\
Ξεχάστε την Κατερίνα που ξέρατε! Τον τελευταίο καιρό η Καινούργιου έχει ξεκινήσει άλλο τροπάριο και καλά κάνει θα πω εγώ! Τα χώνει και κράζει για τα καλά όσα την ενοχλούν ή της φαίνονται "κάπως".

Δεν άργησε λοιπόν να ξεσπάσει και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τους χτεsινούς καυγάδες στο Survivor, με επίκεντρο την Ειρήνη Παπαδοπούλου: Διαβάστε παρακάτω...

"Ειλικρινά αυτό που βγαίνει είναι παράνοια. Δεν ξέρω αν πήγαινε κάποιος από εμάς αν θα έβγαζε αυτή την παράνοια, ή είμαστε πιο φυσιολογικοί χαρακτήρες. Γιατί εκτίθενται τόσο πολύ; Βλέπουν φαντάσματα! Σου φαίνονται φυσιολογικές οι αντιδράσεις αυτές που βλέπεις; Εμ;eνα μου φαίνεται παρανοϊκό!" εξερράγη η παρουσιάστρια, μην μπορώντας να χωνέψει όλο αυτό που βλέπει να διαδραματίζεται στο παιχνίδι. Δείτε την έκρηξή της στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Survivor: Ο παραλογισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου, οι τσιρίδες του Κοκκινάκη και το σοκ του Στέλιου Χανταμπάκη μόλις έμαθε ότι αποχωρεί! (Βίντεο)

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ταξίδι στην Χαλκίδα με την οικογένεια τους, για το Πάσχα…

Survivor: Αποχώρησε ο Χανταμπάκης και έμεινε στήλη άλατος! Δεν το πίστευε – Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο)