Χαμός αυτή τη στιγμή στα social media της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Επικρατεί ένα χάος από σχόλια θαυμαστών

Χαμός αυτή τη στιγμή στα social media της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Επικρατεί ένα χάος από σχόλια θαυμαστών
Μετά την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι, στα social media επικρατεί ένας πανικός!

Οι χρήστες του Twitter και φανατικοί οπαδοί του Survvior περνούν κρίση και δε θέλουν με τίποτα να πιστέψουν πως η είδηση αυτή είναι αλήθεια και πως υπάρχει ενδεχόμενο ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε χθες το βράδυ από την παραλία του Άγιου Δομίνικου να επιστρέψει στο νησί ξανά. (δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Από την άλλη βέβαια οι θαυμαστές της Ειρήνης Παπαδοπούλου περνούν δύσκολες ώρες καθώς δεν μπορούν με τίποτα να συνειδητοποιήσουν πως η τραγουδίστρια, η μπουλντόζα του Survivor δεν θα βρίσκεται πλέον στο τηλεοπτικό show.

Μάλιστα, θέλοντας να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους αυτά, "κατέκλυσαν" τα social media της τραγουδίστριας με σχόλια λατρείας και στεναχώριας. Συγκεκριμένα, η τελευταία φωτογραφία της, την οποία ανάρτησε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι αντοχής του Σκαι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει γεμίσει σχόλια... αγάπης και στήριξης!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Κοροϊδεύουν τον κόσμο με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και διαρρέουν spoiler με στόχο…

Survivor: Τα κατάφεραν! Η κλίκα έδιωξε την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Βίντεο ντοκουμέντο…

Σεισμός στο Twitter με την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου!