Αυτό πόνεσε! Το ειρωνικό σχόλιο της Καινούργιου για τον Χανταμπάκη και τη συμπεριφορά του! Έβαλε τα γέλια και του είπε on air \"Στέλιο,ο κόσμος σε...\" (Βίντεο)

Αυτό πόνεσε! Το ειρωνικό σχόλιο της Καινούργιου για τον Χανταμπάκη και τη συμπεριφορά του! Έβαλε τα γέλια και του είπε on air \
Την περασμένη Πέμπτη, αποχώρησε από το αγαπημένο μας Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης. Αυτή η αποχώρηση έκανε χαρούμενη ολόκληρη την Ελλάδα, διότι ο Χανταμπάκης ήταν ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του παιχνιδιού. Βέβαια, μετά την τελευταία εξέλιξη,που θέλουν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς, φοβόμαστε μην επιστρέψει ο Στέλιος πάλι στην παραλία. Διαβάστε παρακάτω...Ωστόσο, όπως προανέφερα, η αποχώρηση του..."Διάσημου", σχολιάστηκε από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί μανιωδώς το Survivor. Έτσι, και η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε στη σημερινή εκπομπή της τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του. Η φράση που της έμεινε ήταν "Δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν ήρθα με κάποιους κοντά ή δεν με συμπάθησαν... Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμηση των ανθρώπων που συμβίωνα", με την Κατερίνα να λέει ξεσπώντας στα γέλια: "δεν είχα ακούσει τη δήλωσή του ότι το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου... ο καημένος ήταν μέσα και δεν είχε καταλάβει τι έχει γίνει έξω... Στέλιο ο κόσμος σε εκτιμά απίστευτα".Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Μας αιφνιδίασε! Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για πρώην σύντροφό της που δεν ήξερε κανείς (Βίντεο)

Έντρομος ο ΑΝΤ1! Αλλάζουν άρον άρον την εκπομπή του Αρναούτογλου για να αποφύγουν…

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη τους! Σε ποιον μοιάζει;