Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη από τον Άγιο Δομίνικο και η άρνησή της να επιστρέψει! Δείτε τι ανέβασε (Photo)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη από τον Άγιο Δομίνικο και η άρνησή της να επιστρέψει! Δείτε τι ανέβασε (Photo)
Σάλος είχε δημιουργηθεί κατά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το Survivor!

Όταν η Σόφη, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι είχε έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα και βίωσε το bullying που της έκαναν στα social media δεν ήθελε να γυρίσει πίσω. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε πει κι εμείς στο Youweekly.gr η Σόφη Πασχάλη είχε συζητήσει το πως ένιωθε για όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια που διάβαζε για εκείνη στο internet με τον Σάκη Τανιμανίδη και του είχε εκμυστηρευτεί πως δεν θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο παρουσιαστής την είχε καθησυχάσει και η Σόφη επέστρεψε!

Όπως φαίνεται πλέον η Σόφη έχει το Survivor στο μυαλό της σαν μια ανάμνηση που όμως δεν θα επαναλάμβανε ποτέ ξανά καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια φωτογραφία από τότε δήλωσε πως.... δεν θέλει να ξαναπατήσει το ποδαράκι της εκεί!

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:



Λες? #not... just memory!! Love life .. every single moment.. #gratitude #grateful #respect .. ❤ #lasterrenas stories.. #dominicanrepublic


A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η άγνωστη συνομιλία γνωστού τραγουδιστή με τον Σπαλιάρα λίγο πριν μπει στο Survivor! Δείτε όλα όσα είπαν! (Photo)

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη με τον γιο της μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor! (Βίντεο)

Το αίτημα της ένωσης κωφών για το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι ζήτησαν (Βίντεο)
TAGS