Από τον Ντάνο το περιμέναμε από άλλον μας ήρθε! Όταν ο Μπο χούφτωσε τα οπίσθια της Βαλαβάνη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! (Βίντεο)

Από τον Ντάνο το περιμέναμε από άλλον μας ήρθε! Όταν ο Μπο χούφτωσε τα οπίσθια της Βαλαβάνη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! (Βίντεο)
Στάνταρ δεν το παρατήρησες ούτε εσύ!

Σε ένα αγώνισμα συνέβη το... "μοιραίο" και οι κάμερες το κατέγραψαν τόσο βιαστικά που κανενός το μάτι δεν το έπιασε, κανενός εκτός από το μάτι του Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Στο επεισόδιο της Δευτέρας λοιπόν κι εκεί που όλοι παρακολουθούσαμε αμέριμνοι την "μάχη" Διάσημων και Μαχητών στο χώρο τον αγωνισμάτων μας ήρθε ντουβρουτζάς!

Σε ένα αγώνισμα μεταξύ Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου η αθλητικογράφος του Σκαι κατάφερε να διαπρέψει και να χαρίσει μια ακόμα νίκη στην ομάδα της.

Όλοι ήταν πολλοί χαρούμενοι κι έτρεξαν προς το μέρος της να την συγχαρούν! Άλλοι την αγκάλιασαν, άλλοι της έδωσαν το χέρι κι άλλοι προτίμησαν να της πιάσουν τον... ποπό!

Ναι, ο Μπο ήταν αυτός που το επιχείρησε καλά διαβάσατε και θα το δείτε και στο παρακάτω βίντεο! Ο Μπο πήρε φορά και έκανε ένα "χλάτσ" και της χτύπησε τον ποπό!

Μπορείτε να το απολαύσετε στο 02:13!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη από τον Άγιο Δομίνικο και η άρνησή της να επιστρέψει! Δείτε τι ανέβασε (Photo)

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη με τον γιο της μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor! (Βίντεο)

Είναι επίσημο! Έρχεται το Survivor της Μελέτη! Οι πρώτες φωτογραφίες από την συνέντευξη με Χανταμπάκη, Αργιανίδη, Κολιδά (Photos)
TAGS