Θαύμα για τη Μαίρη Χρονοπούλου! Το τάμα στη Παναγία! Θα ντύσει με χρυσό... (Photo)

Θαύμα για τη Μαίρη Χρονοπούλου! Το τάμα στη Παναγία! Θα ντύσει με χρυσό... (Photo)
Ένα τάμα που έκανε πριν 60 χρόνια περίπου στην Παναγία, θα εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου, όπου επιθυμία της είναι να ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγίας της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην εκκλησία Παμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός επισκέπτεται την εκκλησία από παιδί και θεωρεί θαυματουργή την συγκεκριμένη εικόνα, καθώς έχει εκπληρώσει πολλά θαύματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα υγείας. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαίρη Χρονοπούλου δηλώνει για τη συγκεκριμένη εικόνα:

“Ό,τι έχω ζητήσει σε αυτήν την εικόνα της Παναγιάς μου το έχει κάνει. Ό,τι της ζήτησα και δεν μου έγινε, αποδείχθηκε πως ήταν για καλά”.

Και συνέχισε: “Όλες οι εικόνες με έχουν στηρίξει και ειδικά μια εικονίτσα που λέγεται αγία Υπομονή, μια αγία που δεν είναι πολύ γνωστή, η οποία πάντα μου δίνει κουράγιο. Ωστόσο, η εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας είναι για εμένα θαυματουργή και με έχει σώσει πολλές φορές”. Και κατέληξε λέγοντας: “Δεν το κάνω για να δηλώσω θρησκευόμενο άτομο, αλλά για να εκφράσω την πίστη μου στην Παναγιά. Πιστεύω στον θεό με ένα δικό μου αιρετικό τρόπο και έχω μελετήσει πολλά δόγματα για να καταλήξω σε αυτήν την άποψη”.



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά! Εκτός από τα πλευρά χτύπησε και…

Δεν σας πάει το μυαλό! Η σχέση του Γιώργου Χρανιώτη με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

«Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή μαθαίνει τα σχόλια του κόσμου στην Ελλάδα» – Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής!