Survivor: Η απολογία του Χανταμπάκη για το σουτιέν και το \"καρφί\" για Παπαδοπούλου: \"Είναι ένας άνθρωπος που θέλει ντάντεμα...\" (Βίντεο)

Survivor: Η απολογία του Χανταμπάκη για το σουτιέν και το \
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη με το σουτιέν που κορόιδευε την Ειρήνη Πααπδοπούλου και εξόργισε τους τηλεθεατές;

Ο παρουσιαστής μετά την αποχώρηση του από το Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για να απολογηθεί γι'αυτό... Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά δεν παραδέχθηκε κάτι, δεν είχαμε τέτοια απαίτηση, το περιμέναμε! Είπε: "Πολλοί είπαν ότι άνοιξα τα πράγματα της και πήρα το σουτιέν, δεν τα έκανα, δεν θα άνοιγα ποτέ την τσάντα κανενός! Το σουτιέν αυτό ήταν της Λάουρας! Και απλά πείραξα την Ειρήνη, δεν το έκανα για να την μειώσω, έτσι είναι το χιούμορ μου!" και συνέχισε... "Η Ειρήνη είναι ένα άτομο που θέλει να ασχολείσαι μαζί της! Θέλει ντάντεμα και γκρινιάζει!"

Και έκλεισε..."Όταν βγει η Ειρήνη από το παιχνίδι και δει τα αποσπάσματα θα συνεχίσει να πιστεύει τα ίδια για εμένα! Όμως δεν είναι έτσι..." - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Survivor απίστευτο! Ο Χανταμπάκης «κάρφωσε» δημοσίως τον Αγγελόπουλο! Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (Βίντεο)

Survivor: Το συμβούλιο του νησιού με Μελέτη – Τανιμανίδη! Άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν…. (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη στα social media μετά την αποχώρηση του! Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο;