Survivor! Τι είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την απαράδεκτη κίνηση που έκανε στον Βασάλο! Το απόσπασμα που δεν έδειξαν οι κάμερες και τον εξόργισε... (Βίντεο))

Survivor! Τι είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την απαράδεκτη κίνηση που έκανε στον Βασάλο! Το απόσπασμα που δεν έδειξαν οι κάμερες και τον εξόργισε... (Βίντεο))
Ο Στέλιος Χανταμπάκης ένα από τα πολλά που έκανε μέσα στο Survivor και έγινε ο πιο αντιπαθητικός παίκτης ήταν η απαράδεκτη κίνηση στον αντίπαλο του Κωνσταντίνο Βασάλο και το σημαιάκι που άργησε να σηκώσει με ειρωνεία...

Αυτή η κίνηση εξόργισε τους πάντες... Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή της Μελέτη, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο από αυτό αναφέροντας τι συνέβη που δεν έδειξαν οι κάμερες και τον οδήγησε να συμπεριφερθεί έτσι... Διαβάστε παρακάτω...

"Έτσι φάνηκε αλλά δεν ήταν έτσι! Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, όποτε τερμάτιζα άκουγα συνεχώς τους "Μαχητές" να ειρωνεύονται... Μία, δύο, τρεις, ήθελα να το κάνω κι εγώ... πριν κάνω εγώ αυτό με το σημαιάκι ειρωνεύτηκαν πρώτα οι αντίπαλοι. Ο Τσανγκ το σήκωσε με τον αγκώνα, ο μισθοφόρος με το στόμα, έτσι κι εγώ ήθελα να τους δείξω πως είναι αυτό που κάνουν...." και συνέχισε..." Μετά κατάλαβα το λάθος μου και πήγα και ζήτησα συγγνώμη και από τον Κωνσταντίνο και από όλη την ομάδα.." - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Survivor απίστευτο! Ο Χανταμπάκης «κάρφωσε» δημοσίως τον Αγγελόπουλο! Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (Βίντεο)

Survivor: Η απολογία του Χανταμπάκη για το σουτιέν και το «καρφί» για Παπαδοπούλου: «Είναι ένας άνθρωπος που θέλει ντάντεμα…» (Βίντεο)

Survivor: Το συμβούλιο του νησιού με Μελέτη – Τανιμανίδη! Άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν…. (Βίντεο)