Μόλις έφτασε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελλάδα!! Οι πρώτες δηλώσεις της για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)

Μόλις έφτασε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελλάδα!! Οι πρώτες δηλώσεις της για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)
Η Ελεονώρα Μελέτη μετά από το ταξίδι που έκανε στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της εκπομπής της Survivor Panorama που θα προβάλλεται καθημερινά μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ, επέστρεψε Ελλάδα και το Youweekly.gr ήταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να την υποδεχθεί...

Η παρουσιάστρια, αν και ήταν φανερά ταλαιπωρημένη από τόσες ώρες ταξίδι, χαμογελαστή και πάντα ευδιάθετη δεν αρνήθηκε να μας πει λίγα λόγια για το Survivor και την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο... Διαβάστε παρακάτω...

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο η Ελεονώρα αποκάλυψε πως δεν έκανε κανένα μπάνιο στην θάλασσα όσο κι αν την είχε...δίπλα της! "Δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο! Αλήθεια! Δεν πρόλαβα... Είχαμε πολύ δουλειά!" , ανέφερε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr και συμπλήρωσε... "Θα ξαναπήγαινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά όχι για δουλειά, για διακοπές γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραία εκεί...".

Ξέρουμε ότι φέτος τις είχε γίνει πρόταση από τον ΣΚΑΙ να συμμετάσχει σαν παίκτρια στο παιχνίδι... Θα το έκανε του χρόνου; Η ίδια μας απάντησε... "Μου είχε γίνει πρόταση όπως γνωρίζετε και την είχα αρνηθεί. Δεν ξέρω... Και τώρα που πήγα εκεί και τα είδα, είναι ζόρικα τα πράγματα! Δεν ξέρω.. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ χωρίς το φαΐ μου, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το στερηθώ! Δεν ξέρω..." - Δείτε όσα είπε στο Youweekly.gr στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Χανταμπάκης τρολάρει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στον ψυχολόγο από την στεναχώρια! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου μετά το χωρισμό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Άλλος άνθρωπος…

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη, μετά την συνέντευξη του Χανταμπάκη στην Μελέτη! Τι σχολίασε για το Survivor;