Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης \"κλείδωσε\" τον λογαριασμό του στο Instagram και τους έγραψε όλους εκτός από...

Survivor: Ο Στέλιος Χανταμπάκης \
Αν πούμε πως δεν το περιμέναμε, θα σας πούμε ψέματα και δεν το θέλουμε! Αν και λίγο πολύ αυτή ήταν η απόλυτα λογική εξέλιξη που όλοι φανταζόμασταν!

Λίγες μέρες μετά την έξοδό του από το Survivor και έχοντας πια πλήρη επίγνωση για τη γνώμη του κόσμου προς εκείνον, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκλεισε πια τον λογαριασμό του στο instagram κάνοντάς τον ιδιωτικό και ουσιαστικά "καθαρίζοντάς" τον από όσους δεν γνωρίζει. Διαβάστε παρακάτω...

Μόλις 600 άτομα άφησε να τον ακολουθούν "γλιτώνοντας" από τα χιλιάδες υβριστικά σχόλια που είχαν κατακλύσει τα ποστ του ως τώρα.


Μια πλήρως λογική και αναμενόμενη κίνηση θα έλεγα εγώ καθώς η κατάσταση είχε πια ομολογουμένως ξεφύγει και ήταν εκτός ελέγχου.

Ολοφάνερα φορτισμένος και τσαντισμένος ο Στέλιος έκανε αυτό που θα κάναμε όλοι μας απέναντι σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές.

Και το ότι ήταν φορτισμένος φαίνεται και στο ότι ενώ έγραψε όλα τα μέλη της ομάδας ως οικογένειά του ξέχασε εντελώς τη Σόφη Πασχάλη που έφυγε πριν από εκείνον και πέρασε κι αυτή πολύ δύσκολα βλέποντας τα σχόλια του κόσμου για το πρόσωπό της.

Ο Στέλιος δεν έγραψε επίσης το όνομα της Μαριάννας Καλέργη, η οποία ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το Survivor και του είχε σούρει πολλά μετά την έξοδό της...Δείτε τον κλειδωμένο λογαριασμό του Στέλιου παρακάτω:



Διαβάστε στο Youweekly.gr:

Μόλις έφτασε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελλάδα!! Οι πρώτες δηλώσεις της για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)

Το απίστευτο σχόλιο της Μίνας Αρναούτη για την επίθεση που δέχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης! Απλά κλάψαμε…

Ο Χανταμπάκης τρολάρει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στον ψυχολόγο από την στεναχώρια! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!