\"Δεν σέβομαι τα τσιράκια!\" Η Ναταλία Γερμανού κατακεραυνώνει Χούτο-Χανταμπάκη: \"Είναι άλλος άνθρωπος από αυτόν που γνώρισα!\" (Βίντεο)

\
Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά το Πάσχα βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το πρόσωπο των ημερών, τον Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς στην έναρξη της σεζόν εμφανιζόταν στην εκπομπή της, "Επιτέλους Σαββατοκύριακο". Διαβάστε παρακάτω...

"Οι περισσότεροι εξ ημών αρχικά τοποθετηθήκαμε ενστικτωδώς με την πλευρά των Μαχητών", είπε η Ελένη, συνεχίζοντας: "Μας ήταν πιο οικείοι. Όσο για τους διάσημους, αυτούς τους ξέραμε, και εντάξει, ήταν απλά αναγωρίσιμοι. Ο Χανταμπάκης δεν είναι διάσημος. Διάσημος είναι ο Ρουβάς", ήταν η αρχική τοποθέτηση της Ελένης, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη προτίμησή της στην Ειρήνη Κολιδά: "Τους είπα να μου τη φέρετε να τη γνωρίσω", είπε χαρακτηριστικά.

Όταν, δε, ερωτήθηκε αν της αρέσει ο Αγγελόπουλος ως άντρας, επέλεξε να αποστασιοποιηθεί, λέγοντας ότι είναι πάντα με το μέρος του πιο αδύναμου. Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στον Κωσντανίνο Βασάλο, λέγοντας ότι είναι πολύ γκρινιάρης, φωτογραφίζοντας κάποια πρώην σχέση της, όπως την πείραξαν χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τις φήμες επιστροφής του Στέλιου στο παιχνίδι, η Ελένη καταφέρθηκε εναντίον στο σχετικό ενδεχόμενο, καθώς ο κόσμος ψήφισε αντίθετα. "Αφού βάζεις τον κόσμο να ψηφίζει, άσε τον να ψηφίζει και μην του τα ανατρέπεις συνέχεια", είπε χαρακτηριστικά. Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Είναι μία τεράστια επιτυχία και εξαιρετικά σωστά φτιαγμένο", ξεκίνησε να λέει η Γερμανού, και συνέχισε απαντώντας για τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του Survivor: "Εγώ θα σας πω για το Στέλιο που γνώρισα εγώ. Μέχρι το Γενάρη είμασταν μαζί, μέχρι που άλλαξε η δομή της εκπομπής, έγινε λίγο περισσότερο infotainment, για αυτό έφυγε ο Στέλιος, όχι αποκλειστικά για το Survivor. Έκατσε ακριβώς τότε. Την ημέρα που άλλαξε η δομή της εκπομπής, ήταν η μέρα που έγινε η πρόταση στον Στέλιο. Ήτανε ένας άνθρωπος πολύ συμπαθητικός, γελαστός, με χιούμορ και πλάκα και όρεξη να κάνει πράγματα. Αυτός είναι ο Στέλιος που εγώ έζησα. Αυτό που θέλω να του πω τώρα κάτι θα ήταν "Στέλιο, φάε κάτι, δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς". Άλλος άνθρωπος.

Τον Σπαλιάρα τον είχα για πολύ πιο σκληρό και βλέπω έναν αγαθό γίγαντα. Για την Παπαδοπούλου είχα ουδέτερα συναισθήματα, τώρα την έχω συμπαθήσει για τη μοναχικότητα που βίωσε και για το πώς αντιμετώπισε τις καταστάσεις. Αυτός που τείνει να μου γίνει λιγότερο συμπαθής από όλους είναι ο Χούτος, γιατί, ακόμη κι αν υπήρχε κλίκα, εγώ τείνω να σέβομαι τον αρχηγό και όχι τα τσιράκια. Respect στον αρχηγό Στέλιο, πολύ λιγότερο respect στο τσιράκι του αρχηγού!" κατακεραύνωσε τον Λάμπρο Χούτο η παρουσιάστρια. Δείτε τι ακριβώς σχολίασε η παρουσιάστρια στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έπρεπε να φύγει! Ήταν η τιμωρία του!» Η Ελένη Μενεγάκη ξεφτίλισε δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Όσο και να θέλεις να κρυφτείς, δεν μπορείς!» (Βίντεο)

Τεράστιες αλλαγές στο Survivor! Τι αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη; Αλλάζουν τα έπαθλα και μπαίνει νέος παίκτης…

Αποκλειστικό! Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ προετοιμάζεται για να μπει στο Survivor! Νέα προσθήκη στους «Μαχητές»;