Επιτέλους! Ξυρίστηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης! Η νέα φωτογραφία στο Instagram και το μήνυμα: \"Σας αγαπώ...\"

Επιτέλους! Ξυρίστηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης! Η νέα φωτογραφία στο Instagram και το μήνυμα: \
Ο Στέλιος Χανταμπάκης εκτός από όλα τα σχόλια που είχαν ακουστεί για εκείνον, πολλοί "γέλαγαν" με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του, καθώς δεν μπορούσε να ξυριστεί στον Άγιο Δομίνικο όσο ήταν στο παιχνίδι και ήταν σαν... ναυαγός!

Ο παρουσιαστής σήμερα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο look... Ναι, αποφάσισε να αποχωριστεί επιτέλους την πλούσια γενειάδα του και τα απεριποίητα μαλλιά του.. Διαβάστε παρακάτω...

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε: "Να περνάτε όμορφα φιλαράκια μου.. σας αγαπώ!". Φυσικά σε αυτή την φωτογραφία δεν μπόρεσε να σχολιάσει κανείς, αφού ο Στέλιος κλείδωσε τον λογαριασμό του και έσβησε και όλες τις φωτογραφίες τον παιδιών του, αφού τον έβριζαν και κάτω από αυτές (Δείτε εδώ) - Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:



Να περνάτε όμορφα φιλαράκια μου.. σας αγαπώ! #survivorgr #hantampakakia


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! «Η Ειρήνη είχε τα προβλήματα της….» – Τι είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης πίσω τις κάμερες για την Παπαδοπούλου… (Βίντεο)

Survivor – Διαρροή: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Αθήνα πριν ξεκινήσει το επεισόδιο σήμερα! Φοβερό παρασκήνιο…

Survivor: Τι θα γίνει στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού; Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;