Survivor: Στο Happy Day και στο \"Φτιάξε καφέ\" αποκάλυψαν ποιος θα αποχωρήσει μόνο που είπαν άλλα ονόματα! Κωμωδία...

Survivor: Στο Happy Day και στο \
Στο Ηappy Day σχολίασαν το χτεσινό επεισόδιο του Survivor, με προεξάρχοντα θέματα, τόσο την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, όσο και τις εξελίξεις από εδώ και πέρα στο παιχνίδι, με αφορμή την ψηφοφορία για αποχώρηση.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Χάρης Λεμπιδάκης, προχώρησε σε μία αποκάλυψη βόμβα. Οι διαρροές δεν είναι πλέον από την παραγωγή, όπως αναφέρθηκε, αλλά από τον ίδιο τον Σκάι, καθ' ότι το υλικό έφτασε στον σταθμό 6:30 το απόγευμα, και στις 9 όλοι γνώριζαν ποιοι θα είναι προτεινόμενοι. Διαβάστε παρακάτω...

Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι γνωρίζει ότι εαυτή που θα αποχωρήσει είναι... η Λάουρα Νάργες, γεγονός που έμαθε ήδη από χτες, όπως αναφέρθηκε. Δείτε την αποκάλυψή του στο βίντεο που ακολουθεί:



Στο "Φτιάξε καφέ" από την άλλη, σχολίασαν κι εκείνοι τη χτεσινοβραδινή ψηφοφορία προς αποχώρηση στο Survivor, με τους 4 υποψήφιους, Ντάνο, Λάουρα, Κοκκινάκη και Χούτο.

Η εκπομπή δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και για τις πρώτες διαρροές για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, κατακρίνοντας παράλληλα τη στρατηγική που ακολουθείται στην ψηφοφορία.

Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, ο Λάμπρος Χούτος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Τελικά τι ισχύει κανείς δεν ξέρει! Εμείς εδώ στο Youweekly.gr πάντως, υποστηρίζουμε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα! Κάποιες υποψίες τις έχουμε αλλά δεν είμαστε και βέβαιοι! Θα δείξει...

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Για αποχώρηση ξανά Ντάνος, επιτέλους Λάουρα και… (Βίντεο)

Survivor: Ποιοι κέρδισαν την ατομική ασυλία από την ομάδα των «Διασήμων»; (Βίντεο)

Survivor ανατροπή! Η μεγάλη επιστροφή του Μάριου που μόνο το youweekly.gr σας το είχε ως διαρροή στις 9:30 το βράδυ! Δείτε το φοβερό βίντεο…