Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε ποιος ανέλαβε....αρχηγός στην \"κλίκα\", τώρα που έφυγε ο Χανταμπάκης και δεν είναι ο Χούτος (Βίντεο)

Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε ποιος ανέλαβε....αρχηγός στην \
Κι όμως έγινε η ανατροπή δεδομένων.... Ο Στέλιος Χανταμπάκης θεωρούνταν και από το κοινό αλλά και από κάποιους συμπαίκτες του, όπως αποδείχθηκε, "αρχηγός" στην κλίκα των "Διάσημων". Πλέον όμως δεν είναι στο παιχνίδι, και όλοι έλεγαν πως την θέση του, την θέση αυτή του "κινώ τα νήματα ύπουλα" την πήρε ο Λάμπρος Χούτος.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως, σήμερα, δίνει την απάντηση και ξεκαθαρίζει τι γίνεται από την άλλη -πλέον- ομάδα. Μετά την ψηφοφορία, ο καθένας πήγε στην παραλία του κι εκεί δόθηκαν οι απαντήσεις που θέλαμε... Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιάννης λοιπόν, απόρησε πάρα πολύ που ο Μπο, με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει, δεν έδωσε προτεινόμενη προς αποχώρηση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ψήφισε τον Λάμπρο Χούτο, στο συμβούλιο του νησιού... Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη έχει πάρει την σκυτάλη από τον Χανταμπάκη και η ομάδα της την υπολογίζει πολύ... "Δεν μπορώ να καταλάβω ο Μπο γιατί δεν ψήφισε την Βαλαβάνη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει...". Μία δήλωση που προδίδει πολλά... Όπως τότε, που δεν ψήφιζε η "κλίκα" τον Στέλιο... Φυσικά δεν παίζουν και κορώνα γράμματα για την Βαλαβάνη αφού γνωρίζουν από που προέρχεται και την πάνε με το καλό...

Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχίζει και αναθεωρεί την καλή πλευρά που έχει δείξει... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Η αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη στο «αντίο» της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Τι είπε ο σύντροφός της για την αποχώρησή της; (Βίντεο)

Σοκαριστικό! Αυτό είναι το συμφωνητικό που υπογράφουν οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor! Η ρήτρα θανάτου και τα ψιλά γράμματα…

«Είναι αρένα, μόνο τα λιοντάρια λείπουν!» Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου από την εικόνα του Γιάννη Σπαλιάρα! «Με σοκάρει αυτό που βλέπω» (Βίντεο)