Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έστειλαν τον Ντάνο στους Διάσημους και μιλά για τον καυγά στο ξενοδοχείο! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έστειλαν τον Ντάνο στους Διάσημους και μιλά για τον καυγά στο ξενοδοχείο! (Βίντεο)
Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκάι λόγω του ατυχήματος που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο γύρισε την Ελλάδα ξανά.

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Survivor Πανόραμα", και προφανώς πέρασε από "ανάκριση". διαβάστε παρακάτω...

Η "μαμά" του Survivor, μεταξύ άλλων φυσικά, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην αρχική επιλογή των Μαχητών να "μεταφέρουν" τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ομάδα των Διάσημων.

Για πρώτη φορά ξεκαθάρισε το τοπίο, λέγοντας για ποιον λόγο η ίδια αλλά και οι συμπαίκτες της πήραν αυτή την απόφαση και ανάμεσα σε τόσους διάλεξαν τον Ντάνο αλλά και τι πραγματικά συνέβη στο ξενοδοχείο που βρέθηκαν πριν μεταφερθούν στο νησί.

"Δεν μαλώσαμε στο ξενοδοχείο. Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δυο μέρες εκτός νησιού όπου εκεί είχαμε την ευχέρεια να δει ο ένας τον άλλον και να τον γνωρίσει. Φαινόταν σε σχέση με άλλους ότι ήταν δυνατός παίκτης αλλά ο βασικός λόγος κατ'εμε ήταν πως ο Γιώργος είχε την ευχέρεια σαν χαρακτήρας και τον δυναμισμό να ενωθεί με τα υπόλοιπα παιδιά και να περάσει καλά. Απλά έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Ήταν και φίλος με τον Γιάννη τον Σπαλιάρα."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη μιλάει στην Ελεονώρα και αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε ο Μάριος και όχι εκείνη στο παιχνίδι (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Κολιδά αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έφυγε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

Η παραγωγή του Survivor αποχαιρετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Δείτε το μήνυμα που έγραψαν για την τραγουδίστρια του reality!