Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά και η αντίδραση του γιου της όταν την είδε: \"Με κοιτούσε καλά καλά και με ρώτησε...\"

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά και η αντίδραση του γιου της όταν την είδε: \
Μετά την αποχώρησή της από παιχνίδι αντοχής του Σκαι, η Ειρήνη Κολιδά το πρώτο πράγμα που, προφανώς, ήθελε να κάνει όταν έφτασε Ελλάδα είναι να πάρει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Survivor Πανόραμα" εκμυστηρεύτηκε σε όλους τον πραγματικό λόγο για τον οποίο άφησε το παιδί της για να πάει στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την πρώτη αντίδραση του γιου της όταν την αντίκρισε μετά από τόσο καιρό. Διαβάστε παρακάτω...

"Σιγά σιγά λύθηκε, αφέθηκε και έδειξε το πόσο του έλειπα και το πόσο ήθελε να με δει. Στην αρχή ήταν λίγο μαγκωμένος, ταραγμένος και αναρωτιόταν "Είναι η μαμά μου; 'Εχεις έρθει, είσαι εδώ, θα φύγεις πάλι;" Τύψεις δεν αισθάνθηκα ποτέ, το ότι ήμουν στο παιχνίδι ήταν καθαρά για τον μικρό αλλά σίγουρα στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί το παιδί μου μάλωνε, εξελισσόταν, μιλάει κάτι που πριν δεν το έκανε!"

"Πήρα την απόφαση να πάω γιατί είμαι δυναμικός άνθρωπος και το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο ήθελα να συμμετέχω πάντα."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έστειλαν τον Ντάνο στους Διάσημους και μιλά για τον καυγά στο ξενοδοχείο! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη μιλάει στην Ελεονώρα και αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε ο Μάριος και όχι εκείνη στο παιχνίδι (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Κολιδά αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν έφυγε κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)