Survivor: Πώς η Παπαδοπούλου «κατέστρεψε» τους - ανεκδιήγητους χθες - Διάσημους

Survivor: Πώς η Παπαδοπούλου «κατέστρεψε» τους - ανεκδιήγητους χθες - Διάσημους
Πώς οι αποφάσεις της παίκτριας που αποχώρησε οικειοθελώς ανέτρεψαν τις ισορροπίες στον αγωνιστικό στίβο και προκάλεσαν τον αποδεκατισμό της, πρώην πια, ομάδας της - Διαβάστε την ανάλυση του χθεσινού αγωνίσματος.

Μοιραία για τους Διάσημους εξελίχθηκε η σύγκρουση των περισσότερων παικτών με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor. Μία σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς η γνωστή τραγουδίστρια, πιεσμένη από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία της ομάδας, λόγω της απομόνωσης, αλλά και του ιδιόμορφου μπούλινγκ, που δεχόταν. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως η σύγκρουση αυτή δεν έφερε μόνο την αποχώρηση της Ειρήνης, αλλά προκάλεσε τρομερά πλήγματα συνολικά στην ομάδα των Διάσημων. Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Χανταμπάκη, τον οποίο τόλμησε και έβγαλε στον τάκο «φωτογραφίζοντάς» τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την κατάσταση, που αντιμετώπιζε στην παραλία. Η απουσία του Χανταμπάκη αποδιοργάνωσε την ομάδα και την έριξε ψυχολογικά – ειδικά την Ευρυδίκη, αλλά και την άλλη παρέα, όπως τον Μπο και τον Χούτο – ενώ μπέρδεψε και τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια η Ειρήνη αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά και μάλιστα πριν τον αγώνα της ασυλίας.



Αυτές οι δύο κινήσεις αποδυνάμωσαν θεαματικά την ομάδα στον αγωνιστικό τομέα. Μάλιστα το αγώνισμα της Τρίτης, ήταν τέτοιο που ταίριαζε γάντι και στον Χανταμπάκη και στην Ειρήνη: ήθελε ταχύτητα, ισορροπία, ευλυγισία και μία σχετικά αντίληψη, αφού είχε και παζλ – στοιχεία που τα είχαν οι δύο απόντες παίκτες των Διάσημων. Τουναντίον δεν είχε ούτε απαιτήσεις σε δύναμη (Μπο, Χούτος), ούτε κολύμπι (Κοκκινάκης), ούτε καν ικανότητα στο σημάδι, όπου μπερδεύονται τα πράγματα πολύ.

Οι διάσημοι αναγκάστηκαν να παίξουν στο αγώνισμα με σύνθεση ανάγκης, δηλαδή με παίκτες για κλάματα. Κατέβασαν για παράδειγμα την Λάουρα, η οποία κατάλαβε ότι θα πρόσφερε για μία ακόμη φορά γέλιο στο κοινό και θα τέντωνε τα νεύρα της ομάδας της και δήλωσε αδυναμία, κάτι που οδήγησε σε δύο πέναλτι υπέρ των Μαχητών – τα αξιοποίησαν και τα δύο, παίρνοντας ισάριθμες άνετες νίκες (με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο εναντίον Μπο και Χρανιώτη αντίστοιχα).

Οι διάσημοι είχαν τη δυνατότητα να «κρύψουν» μόνο τον Κοκκινάκη (ήταν επτά εναντίον έξι Μαχητών), στον οποίο δεν ταίριαζε καθόλου ο στίβος, αλλά όχι και τον Μπο, στον οποίο δεν ταιριάζει έτσι κι αλλιώς κανένας στίβος – εκτός κι αν υπήρχε στο Survivor αγώνισμα σφαιροβολίας ή, ακόμα καλύτερα, γρήγορου μασήματος φαγητού!

Ο Χρανιώτης παρουσιάστηκε αγνώριστος και έχασε πανηγυρικά και τους τρεις αγώνες που πήρε μέρος. Μάλιστα οι Μαχητές είχαν το θράσος να επιλέξουν αυτόν για το ένα πέναλτι της Λάουρας και όχι τον Μπο, τον οποίο έδειξαν να σέβονται περισσότερο. Άλλωστε ο ράπερ, έχοντας πλέον αδυνατίσει, έδειξε ότι τουλάχιστον τον Σπαλιάρα τον «έχει». Στην επική σύγκρουσή τους, που θύμισε το Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός, ο Μπο κέρδισε τον γυναικοκατακτητή, ο οποίος πήγε γυρεύοντας, καθώς θα έπρεπε να δηλώσει αδυναμία, λόγω τραυματισμού. Ο Σπαλιάρας δεν είχε καν καταλάβει πώς παιζόταν το παιχνίδι και ξεκινώντας πρώτος (με αντίπαλο τον Αγγελόπουλο) στους αγώνες έκανε μία μνημειώδη γκάφα, που παραλίγο να τον στείλει στο νοσοκομείο. Τελικά το χτύπημα σε μία πτώση, όπου δέχθηκε μία πλατφόρμα στη μέση, δεν ήταν τόσο σοβαρό, αλλά στην κατάσταση που είναι δεν χρειάζεται και πολλά για να καταρρεύσει!



Τραγικός ήταν και ο Χούτος στον πιο κρίσιμο αγώνα (3 ήττες, μηδέν νίκες). Πιθανόν δε να του κοστίσει η κακή του επίδοση ακόμη και την παρουσία του στο παιχνίδι, εάν τελικά είναι εκείνος που θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor – αφού στη θέση να χάσουν παίκτη βρέθηκαν οι Διάσημοι λόγω της χθεσινής ήττας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής πρόσφερε και αυτή τη φορά άφθονο γέλιο και πολλές απορίες. Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έκανε καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κάποιος με τόσο κακή ισορροπία ή με προβληματική ταχύτητα, σε βαθμό που να τον περνάει ο Ορέστης ή Κώστας Αναγνωστόπουλος. Βέβαια από τη στιγμή που είχε παζλ το παιχνίδι, ο Χούτος έπρεπε να δηλώσει… τραυματίας έτσι κι αλλιώς. Ο Λάμπρος είναι αδύνατον να λύσει οτιδήποτε μοιάζει με παζλ – και δίχρονα παιδιά τον βάζουν κάτω -, αλλά δεν φταίει αυτός μάλλον.



Για λύπηση ήταν ο Χρανιώτης. Είχε και εκείνος σκορ 0-3 και γενικά ήταν η χαρά του αντίπαλου. Τον κέρδιζε όποιος τον έβρισκε απέναντί του. Και τα τρία αγωνίσματα που μετείχε δεν κατάφερε να φτάσει ούτε καν στις βολές. Κατά τα άλλα θέλει να είναι και στο πάρτι της ένωσης των ομάδων, τρομάρα του, γιατί λέει είναι καλός στα… πάρτι!

Είναι ενδεικτικό ότι από τους Διάσημους νίκες πέτυχαν μόνο ο Αγγελόπουλος (κέρδισε τρία αγωνίσματα και έχασε ένα από τον Ορέστη – άγνωστο πώς το κατέφερε. Ο Αγγελόπουλος, όχι ο Ορέστης) και η Ευρυδίκη. Σε ορισμένα αγωνίσματα η αθλητικογράφος, που γλίτωσε στο τσακ την υποψηφιότητα για αποχώρηση (αν προτεινόταν θα ήταν το πρώτο φαβορί να πάρει τα μπογαλάκια της) είναι απλά αχτύπητη και έχει κάνει πελάτισσες την Ελισάβετ και την Σάρα. Η τελευταία μάλιστα ήταν και πάλι μέσα στην καλή χαρά, παρότι την έκανε γιο γιο η Ευρυδίκη. Το σκορ της τελευταίας ήταν 3 νίκες (δύο εναντίον Σάρας και μία εναντίον Ελισάβετ) και μηδέν ήττες.




Νίκη έφερε και ο Μπο (κατά του Σπαλιάρα) αλλά ήταν μάλλον τυχαία.

Σημειωτέον ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τα μισά, όμως οι Μαχητές έκαναν ένα σερί 4-0 και από 5-4 που προηγούνταν, έφτασαν στο ματς μπολ, όπου είχαν πέντε ευκαιρίες να καθαρίσουν. Το έκαναν μετά από ένα σερί 3-0 των Διάσημων και επικράτησαν τελικά με 10-7.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο Μπο αποθεωνόταν από τους συμπαίκτες του και ειδικά από τη Λάουρα και στις πρώτες δύο ήττες του (συνολικό σκορ 1-3), παρότι έχανε με κατεβασμένα τα χέρια και δεν έφτανε καν στη γραμμή των βολών. Είναι κι αυτό μία άποψη.
Συμπέρασμα: Οι Διάσημοι πλήρωσαν την… «κατάρα» της Ειρήνης. Εάν δεν αποχωρούσε η Παπαδοπούλου και μετείχε κανονικά στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι πιθανότατα θα είχαν κερδίσει δύο κρίσιμα αγωνίσματα (εκείνα που έχασαν λόγω της Λάουρας). Άρα το 10-7 υπέρ των Μαχητών, θα γίνονταν εύκολα 9-8 υπέρ των Διάσημων με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και πάντως με εκείνους φαβορί. Εάν επίσης η Παπαδοπούλου δεν έστελνε για διακοπές τον Χανταμπάκη και είχε φύγει κάποιο άλλο αργόσυρτο καράβι από την ομάδα, είναι βέβαιο ότι οι Διάσημοι θα είχαν κερδίσει, καθώς, πέρα από τον Σπαλιάρα τραυματίστηκε στη διάρκεια του ματς και ο Ορέστης – θα τον κόλλησε τραυματίτιδα αυτόν, ο φίλος του ο Αργιανίδης, που έφυγε προ ημερών και θα τον θυμόμαστε που σφάδαζε μονίμως στους στίβους, αλλά και από τα βρισίδια που του έριχνε ο πρώην Μισθοφόρος.

Επιμύθιον: Όποιος τα βάζει με γυναίκες, χάνει! Τόσο απλά.

protothema.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ειρήνη Κολιδά: Η σκληρή φύλαξη στο νησί και η αποκάλυψη για τα τσιγάρα που ανατρέπει τα πάντα! Δείτε όσα είπε (Βίντεο)

Συνάδελφος της Ειρήνης Κολιδά αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το παιχνίδι! (Βίντεο)

Survivor: Η κωλοτούμπα της Παπαδοπούλου για τον… Χανταμπάκη! Τι απάντησε όταν της είπαν για το… bullying που της έκαναν!