Survivor: Η κοροϊδία στο μεγαλείο της! Ψέματα είπε η Λάουρα Νάργες για την υψοφοβία και να η απόδειξη! (Βίντεο)

Survivor: Η κοροϊδία στο μεγαλείο της! Ψέματα είπε η Λάουρα Νάργες για την υψοφοβία και να η απόδειξη! (Βίντεο)
Καλά, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Είχαμε μία μικρή υπόνοια ότι η Λάουρα Νάργες έχει πάει για τσάμπα διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν το είχαμε επιβεβαιώσει κιόλας αυτό μέχρι που είδαμε το χθεσινό επεισόδιο...

Λες, οκ, είναι μία αδύναμη παίκτρια, να μην έχουμε ίδιες απαιτήσεις με τους υπόλοιπους, ναι να την χαϊδεύουμε όλη μέρα, την Λαουρίτα με τα κοτσιδάκια και μπλα μπλα μπλα... Διαβάστε παρακάτω...

Χθες, όμως έγινε το απίστευτο! Χθες και επίσημα η Λάουρα Νάργες κέρδισε το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, κοροϊδεύοντας όλους τους συμπαίκτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Φτάνοντας λοιπόν στο ύψος της πισίνας η ίδια διαπίστωσε ότι φοβάται τα ύψη και το νερό, πιάνοντας την κρίση πανικού, κάνοντας ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ωραία... Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την βοηθήσουν, την Λάουρα που φοβάται τις τσουλήθρες και τα ύψη και την κατέβασαν κάτω...Η Λάουρα λοιπόν έλεγε, προσέξτε... "Φοβάμαι μέχρι και το νερό στην μπανιέρα μου!". Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:



Μας δουλεύεις;;; Γιατί μια χαρά σε είδαμε τα καλοκαίρια να κάνεις με τον φίλο σου πλάκα στις νεροτσουλήθρες....

Τι εννοούμε; Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Λάουρα Νάργες για το απίστευτοι ψέμα που είπε... Καθώς σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται...Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.