\"Ούρλιαζα με κλειστά μάτια!\" Η Ελένη Μενεγάκη διηγήθηκε την πιο τρομακτική εμπειρία της:\"Έλεγα, ας πεθάνω, να τελειώσει αυτό το μαρτύριο!\" (Βίντεο)

\
Στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολιάστηκαν εκτενώς τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, και ειδικότερα η Λάουρα Νάργες, η οποία αποτέλεσε και το βασικό θέμα συζήτησης στα social media.

"Τώρα αρχίζω και στεναχωριέμαι με τους Διάσημους. Να κερδίσουν κι αυτοί, έχουν πέσει ψυχολογικά, χάνουν συνέχεια, πεινάνε... Χτες σουβλίζανε οι άλλοι αρνιά, τρελάθηκα!" είπε η παρουσιάστρια. "Τι σημαίνει νεροφοβία; Δεν μπαίνει στη θάλασσα, στην μπανιέρα;" αναρωτήθηκε εν συνεχεία για τη Λάουρα η Ελένη. "Ο καθένας μας έχει τα δικά του. Να τα κατανοούμε λίγο αυτά". Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά, και αφότου προβλήθηκε το βίντεο με τις περιπέτειές της στο λούνα παρκ, η Ελένη σχολίασε: "Ούτε εγώ μπορώ να ανέβω σε αυτά, κι ας μου το λένε στα παιδιά μου. Μία φορά με παρέσυραν και ανέβηκα σε ένα, και ούρλιαζα με κλειστά μάτια, νόμιζα ότι δεν θα τελειώσει ποτέ, ε τουλάχιστον ας περάσει το μαρτύριο, ας πεθάνω, ας λιποθυμήσω", ενώ και ο Γρηγόρης Γκουντάρας διηγήθηκε μια συναφή εμπειρία του. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο μάγκας είναι! Η κίνηση του Αγγελόπουλου στον Μάριο Πρίαμο που δεν πρόσεξε κανείς! (Βίντεο)

Το συγκινητικό βίντεο των μαχητών που έφτιαξε ο Αργιανίδης με αδημοσίευτες φωτογραφίες!

Survivor – Παρασκήνιο! Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου! Θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι;